Helpt u Erik naar de top? | Geld inzamelen
 
 

Helpt u Erik naar de top?

Wie helpt Erik naar de top?

Erik is 37 jaar. Door een ongeval heeft hij een amputatie ondervonden aan zijn linker been en heeft hij een incomplete dwarslaesie. Hierdoor zit hij in een rolstoel. Woont in Heinkenszand en heeft dagbesteding bij De Opstap in Goes.

 

Na het ongeval is hij gaan handbiken, fietsen met je handen. Hierdoor probeert hij zoveel mogelijk in conditie te blijven en door het handbiken kan hij af en toe zijn hoofd helemaal leeg maken. In 2017 werd hij uitgeloot om mee te doen aan de Handbike Battle in het Kaunertal gebergte te Oostenrijk. In dit gebergte is een route uitgezet van 21 kilometer lang en het bevat een stijgingspercentage oplopend tot 14%. Dit project werd destijds gefinancierd door het revalidatiecentrum waarbij hij was aangesloten. Zij zorgden voor begeleiding, fysiotherapeuten en verplegers. Uitloting kan slechts eenmalig plaatsvinden, dus deze keer moet hij het zelf zien te regelen.

En daarvoor zoekt hij sponsors!

De kosten voor dit project bedragen € 2.500,00. Dit omvat oa. de reis er naar toe, hotelovernachting en de begeleiding, verzorgd door Move Forward. Sponsoren kan middels een vast bedrag of per kilometer, net wat u wilt. Mocht het sponsorbedrag hoger uitvallen dan de benodigde € 2.500,00 gaan alle extra opbrengsten naar Dwarslaesie Organisatie Nederland . Zij verrichten onderzoek naar verbetering van het leven met een dwarslaesie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.