Helpende Medicatiemap

Helpende Medicatiemap | Geld inzamelen
 
 

Beste Donateurs,

In de zorg worden wel eens medicatiefouten gemaakt tijdens het verstrekken/uitdelen van de medicatie door de arts/hulpverlener/verpleegkundige/begeleider, etc. Dit kan deels komen door verminderde concentratie en allertheid op het moment dat de medicatie wordt uitgedeeld. Door mijn Helpende Medicatiemap zorg ik ervoor dat de zorgverlener/verstrekker zijn aandacht en concentratie heeft voor het toedienen. Hiermee kan ik het percentage verkeerd of niet gegeven medicatie omlaag brengen. Met het gebruik van mijn Helpende Medicatiemap zorg ik ervoor dat de hulpverlener/verstrekker zijn aandacht erbij heeft op het moment van verstrekken. Fouten maken is menselijk, iedereen maakt wel eens een fout. De gevolgen van verkeerd of niet gegeven medicatie wordt hiermee beperkt en hierdoor groeit ook het vertrouwen tussen patient/client en hulpverlener. Ik kan hiermee niet alle fouten uitsluiten, maar ik weet zeker dat er minder fouten gemaakt zullen worden. Ik ben er van overtuigd dat mijn Helpende Medicatiemap zijn werk zal doen. 

De map zal voor iedereen herkenbaar zijn. De map trekt de aandacht door zijn kleur en logo. De affirmatie op de map die bij iedereen blijft hangen en waarover gepraat gaat worden. Deze combinatie werkt!

Ik heb mijn idee van Helpende Medicatiemap vastgelegd.

De mensen waar ik mijn idee mee heb besproken reageren allemaal zeer positief.

Ik ben helemaal overtuigd dat het gaat werken en mijn helpende Medicatiemap draagt bij aan betere zorg voor iedereen die medicatie toegedient krijgt.

Bedankt voor het lezen.

Mvg, Brigitte Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.200,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.