Helpende hand

Helpende hand | Geld inzamelen
 
 
Start eigen bedrijf

Beste lezer,


Graag zou ik een eigen bedrijf willen starten waarbij ik mensen kan helpen die het financieel best zwaar en moeilijk hebben. U kunt bijvoorbeeld denken aan het kunnen bieden van medische hulpmiddelen, schooluniformen voor kinderen waarvan de ouders dit niet kunnen betalen en veel meer. Uiteraard wil ik niet gelijk groot beginnen maar geleidelijk opbouwen naar een toekomst voor deze grote groep mensen.

Momenteel ben ik bezig met het inzamelen van de benodigde gelden om dit te realiseren. Tegelijkertijd rekening houdend dat de omgeving van de onderneming soms nogal ingewikkeld is, daarbij ook aan snelle veranderingen onderhevig.

"Toch zie ik mijzelf hierin ondernemen en dit dan ook met grote passie en veel liefde doen".

Inmiddels ben ik nu sinds november 2016 bezig en ik heb een goed bedrijfsplan. Het allerliefst wil ik medio april 2018 de lancering doen. In de tussentijd ben ik iedere dag hard aan werken aan het verbeteren van het concept.

Ik heb alleen nog wel uw hulp nodig om mijn droom waar te maken. Daarom wil ik u vragen om ook een donatie te doen, al hoe klein deze ook mag zijn.

Ik wil u in ieder geval hartelijk bedanken. Mijn waardering is groot en vooral onbetaalbaar.

 

Met vriendelijke groet,


G. van BroekhovenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.