Helpen jullie onze oma.

Helpen jullie onze oma. | Geld inzamelen
 
 

Mijn moeder is helaas voor de 2de keer opgelicht.

Vorig jaar toen mijn vader ziekenhuis in ziekenhuis uit ging kreeg mijn moeder een app dat ik een nieuw nummer had en of ze geld over wilde storten door alle commotie met mijn vader (die die dag te horen kreeg dat ie kanker had) heeft ze 2x geld overgemaakt.

Uiteindelijk heeft ze ons gebeld of ik een nieuw nummer had omdat de persoon in kwestie steeds weer om geld vroeg mijn moeder heeft er niet bij nagedacht dat dit oplichting kon zijn en helaas geld weg ruim 2000 euro.

Hiervan heeft ze de helft maar terug gekregen van de bank.

Intussen is mijn vader overleden en 2 weken geleden is het jongste zusje van mijn vader overleden hier heeft mijn moeder erg veel moeite mee.

 

Vandaag 20 juli 2021 werd mijn moeder gebeld door de bank waar ze bij zit of ze ging verhuizen naar Zeewolde (dit is vandaag ook in het nieuws geweest nieuwe vorm van oplichters) ze bevestigde dat dit niet zo was en heeft ruim 4,5 met deze persoon gepraat er zou iemand langskomen om haar tablet haar mobiele telefoon en haar oude bankpas op te halen deze heeft ze ook mee gegeven en zou de volgende dag naar de rabo moeten voor een afspraak dat ze haar tablet en mobiele telefoon terug zou krijgen en dat de virus er dan uit zou zijn.

Ze heeft de kinderen gemaild dat ze tijdelijk niet mobiel bereikbaar zou zijn en de reden waarom sloeg bij ons het alarm af en heb gelijk mijn moeder gebeld en haar opgedragen om de bank te bellen en de politie.

 

Helaas haar spaarrekening en betaalrekening is leeg getrokken en ze krijgt niks vergoed omdat ze zelf akkoord is gegaan dat haar mobiel en haar tablet door de (oplichters opgehaald werd).

De oplichters hebben geld door gesluisd naar andere rekeningen en hebben in Amsterdam dure kleding gekocht (politie gaat dit ook onderzoeken) hopelijk krijgt ze hiervan een deel terug.

Geloof mij als ik die gasten in me handen krijg (sorry hiervoor).

Dit doet mij zoveel pijn na alles wat mijn moeder mee heeft gemaakt en haar spaargeld en haar betaalrekening leeg zijn want ze wilde zo graag een paar dagen naar mijn broer die in duitsland woont.

Ze wilde een ring voor mij en mijn broer laten maken met het as van mijn vader hierin verwerkt ze kan er niet tegen dat dit nu niet kan .

Volgend jaar word mijn moeder 70 ze wilde zo graag met de kinderen aanhang en kleinkinderen een weekendje weg ze huilde aan de telefoon want dit kan niet omdat al mijn geld weg is.

Het ergste vinden wij dat ze waarschijnlijk haar auto weg zou moeten doen en niet in het huis zou blijven kunnen wonen waar ze lief en leed met mijn vader heeft gewoond.

Haar geld waar ze jarenlang op heeft gespaard om van haar pensioen te genieten waar mijn vader dit niet kon doet ons zo erg veel pijn.

Vandaar deze actie om mijn moeder te helpen zodat ze weer kan genieten en in haar huisje kan blijven wonen haar auto zou kunnen behouden en de dagjes weg met de kleinkinderen gewoon zou kunnen ondernemen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.