Helpen in de sloppenwijken Fontys voor Brazilië

Helpen in de sloppenwijken Fontys voor Brazilië | Geld inzamelen
 
 
Help ons mee om de kinderen uit de sloppenwijk Salinas een betere toekomst te geven!

Waar is dat sponsorgeld precies voor?

In maart 2019 reis ik met 17 medestudenten van de opleiding Sociale Studies naar de sloppenwijk Salinas in Brazilië om daar anderhalve week vrijwilligerswerk te doen! Voor die tijd willen wij natuurlijk zoveel mogelijk geld inzamelen waarmee de mensen in Brazilië weer een beetje ondersteuning kunnen bieden!

We zamelen geld in voor vrijwilligersorganisatie ARCA. Zij zijn vrijwel dagelijks actief in de sloppenwijk met als doel om het leven en welzijn van de mensen daar te verbeteren. Zij doen dit concreet door: huizen van bewoners op te knappen, zoveel mogelijk samen met bewoners zelf. ARCA richt zich in hun activiteiten vooral op de jeugd, want de jeugd heeft de toekomst. Ze doen veel door voorlichting op het gebied van hygiëne voor kinderen en moeders en door sport en spel. Wij zamelen concreet spullen in voor ARCA en de 2 schooltjes in de sloppenwijk, zoals kleding, sport- en spelmateriaal en educatief materiaal. Daarnaast gebruiken we ons sponsorgeld om ter plekke in Brazilië spullen voor de scholen en mensen in de sloppenwijk te kopen, zoals spelmateriaal, papier, zeep, handdoeken, maandverband etc.


Onze sponsoracties voor 2019 zijn gericht op de volgende droom: een speeltuin voor de kleinste kinderen, een mooie plek voor ontmoeting, waar kleinere kinderen hun energie kwijt kunnen!

Wil jij een  bijdrage leveren? Heel graag! Alle kleine beetjes helpen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 200,00
Doel: € 1.000,00
20%

Deze actie is gesloten.