Help zuster in nood | Geld inzamelen
 
 

Help zuster in nood

Uitgezaaide borstkanker

Graag vragen wij jullie hulp voor onze ernstige zieke zuster Ilham. Ilham ( 36) komt uit Marokko en is moeder van twee prachtige kinderen van 1 en 7 jaar. Ze is nu in Duitsland voor een oncologische behandeling in het ziekenhuis en kan vanwege corona niet terugkeren naar Marokko. De laatste behandelingen worden niet vergoed door haar verzekeraar. Zij en haar familie kunnen deze kosten niet dragen. In het ergste geval betekent dit voor Ilham dat ze uitbehandeld zal worden. Ze zal haar kinderen mischien niet meer zien, een verschrikkelijke gedachte. We vragen of je een kleine financiële bijdrage kunt missen voor haar behandelingen. Alvast heel erg bedankt.

Hassna Fattah
15-05-2020

We hebben vandaag 2x €5000,- allahoemaBARIK overgemaakt naar de rekening van stiching Tuisa. Wij krijgen nog einde van de maand het resterende bedrag van doneeractie ( zie voorwaarden doneeractie). Ook dit zullen we overmaken naar stichting Tuisa (project: help zuster in Nood uitgezaaide borstkanker). Wij hebben met stichting Tuisa afgesproken dat zij alle bi idni allah openstaande kosten zullen betalen en ons hiervan bewijsstukken overhandigen. Wij zullen  via 'kopje' update jullie op de hoogte houden. Moge God jullie allen zegenen, jullie aalmoezen accepteren en alles geven wat je hart begeert. 

 


Hassna Fattah
06-05-2020

Inna lilahi wa illayhi radji'oen

Middels dit bericht vragen wij jullie aandacht voor het overlijden van onze geliefde zuster, moeder van twee kinderen, dochter en echtegenote Ilham Chaouki. 

Maandag 4 mei is zij naar haar Schepper teruggekeerd. Moge God haar ziel genadigd zijn en haar tot Djannah al Firdous toe laten šŸ¤²

Vrijdag 8 mei 2020 zal met Gods wil om 9.00 uur haar Djanaza-gebed plaatsvinden bij de begraafplaats: 

Friedhof Koln- Bocklemund

Venloer Str. 1152, 50829 Koln / (Keulen) islamitische vleugel. 

Vanwege de recente maatregelen zal het Djanaza - gebed en de teraardbestelling alleen toegestaan zijn voor familie, naasten en vrienden met Gods wil. 

We vragen jullie dit bericht zoveel mogelijk te verspreiden, zodat zoveel mogelijk mensen smeekbedes zullen doen voor onze overleden zuster.šŸŽ€

 


Hassna Fattah
04-05-2020

Inna lilahi wa inna ilayhi radji'oen.

"Wij behoren tot God en tot Hem zullen wij wederkeren."

Vanmorgen (4 mei 2020) om 9.00 uur is geliefde zuster Ilham Chaouki onverwachts overleden. 

Wie het gemakkelijk maakt voor iemand (met schulden) in moeilijkheden GOD zal het gemakkelijk voor hem maken in deze wereld en in het hiernamaals. Hadith: overgeleverd door Abu Huraira r.a. ibn Maadjah.

We houden jullie op de hoogte via kopje "update" we wensen de nabestaanden veel sterkte met dit onverwachtse verlies, haar ouders, kinderen en zussen in Marokko. 


Hassna Fattah
03-05-2020

Godzijdank, dankzij jullie donatie kan Ilhame weer haar behandeling voortzetten. We zitten nu ruim op de helft.
Het is heel erg zwaar voor haar op dit moment. Moge God swt onze gebeden verhoren. 


We hebben ook goed nieuws, we zijn een samenwerking aangegaan met een Duitse stichting die ook mee helpt namelijk stichting Tuisa, met elkaar zullen we onze krachten bundelen. 


Zij hebben ter plaatste contact met het ziekenhuis en zorgen ervoor dat Ilham de zorg krijgt die ze nodig heeft. Ook hebben zij een donatie actie opgestart. Stichting Tuisa neemt hierin een grote en belangrijke taak over. Nu met de Corona- maatregel zijn we God dankbaar dat wij in contact zijn gekomen met deze stichting. 


Niets is mooier in deze gezegende maand Ramadan dan om onze medemens te helpen. Moge God iedereen die mee heeft geholpen te belonen, hun aalmoes te aanvaarden.


Via kopje "update" zullen we de laatste belangrijke informatie met jullie delen.


 

Laat een reactie achter

457 donaties
€ 6.936,00
Doel: ā‚¬ 25.000,00
27% / 35 dagen te gaan

Deze actie is gesloten.