Help ZoekGroen.nl te groeien via HetKanWel.nl | Geld inzamelen
 
 

Help ZoekGroen.nl te groeien via HetKanWel.nl

ZoekGroen.nl is een groene zoekmachine die zich non profit inzet voor groene goede doelen.

ZoekGroen.nl gebruikt haar advertentieopbrengsten voor de nieuwe aanplant van bomen & het terugdringen van woestijnen door het herstellen van waterkringlopen/natuur. ZoekGroen is pas recent opgericht en staat voor een grote uitdaging:

“Hoe zorgen we ervoor dat heel Nederland weet dat ZoekGroen bestaat?”

Uitleg over onze “kip en het ei” situatie

Tijdens het benaderen van diverse websites, blogs en organisaties werd al snel duidelijk dat de kanalen die er zijn voor gratis publiciteit niet voldoende zijn om landelijke bekendheid te realiseren. De financiële middelen om te investeren in een betaalde marketingcampagne ontbreken nu echter nog doordat ZoekGroen net pas is gestart. De advertentieinkomsten op onze website zijn op dit moment nog niet voldoende om een marketingcampagne van te kunnen bekostigen. Wij willen echter niet tornen aan het vaste breukdeel (= 95% van de advertentieinkomsten) die wij doneren aan de goede doelen.

Naarmate het aantal gebruikers/ bezoekers van ZoekGroen gaat toenemen, zullen ook de beschikbare financiële middelen voor betaalde marketing gaan toenemen. Om die groei van het aantal gebruikers/ bezoekers van ZoekGroen te bereiken zal de website echter eerst breder bekend moeten worden. Er is hier dus sprake van een “kip en het ei” situatie.

Help jij ons om deze situatie te doorbreken?

Om deze situatie te doorbreken en een groei van de bezoekersaantallen te realiseren heeft ZoekGroen extra financiële middelen nodig. Wil jij ons helpen om landelijk bekend te worden en zo meer geld te kunnen verdienen voor de goede doelen?

Door middel van een betaalde partnerblog op HetKanWel.net willen wij ZoekGroen meer bekendheid te geven. HetKanWel.net heeft gemiddeld maar liefst 200.000 website bezoekers per maand. Een partnerblog op deze website kan een flinke boost geven aan de bekendheid en bezoekersaantallen van ZoekGroen.

Wij willen via deze pagina geld inzamelen om deze marketingactiviteit daadwerkelijk uit te kunnen voeren.

Doe je mee?

Interessante links:Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 15,00
Doel: € 696,00
2%

Deze actie is gesloten.