HELP Zodat me zoontje niet Afgekickt wordt BSO | Geld inzamelen
 
 

HELP Zodat me zoontje niet Afgekickt wordt BSO

Wanneer je het niet meer weet en je bent maar aan het vechten zonder een einde

Ik ben een alleenstaand moeder.Je wil je leven in orde krijgen maar je wordt elke keer weer in  je hoek terug geduwd.Mijn kind wordt de 18 december van dit jaar afgekickt van de BSO.Het doet pijn en  zorg  voor slaaploze nachten.Hoe moet ik hem vertellen dat hij niet meer welkom is.Ik werk parttime  (schoonmaakster) en op deze manier kan ik me zoontje naar school brengen en ophalen en in de vakantie kunnen werken.

Wanneer je een uitkering ontvangt heb je aantal rechten (kinderopvang). Toen me zoontje 4 werd. En naar school /BSO ging en ik eindelijk werk had gevonden (parttime).Verandere je rechten en je wordt gestraft.

De uitkering instanties vertellen je  dat je wel recht heb en de belastingdienst zegt weer van niet.Waar door ik gewoon me zoontje naar de opvang bracht DOM. Dit heb  ik 2 maanden gedaan plus de vakanties. Terwel ik had moeten stoppen met  werken. Hierdoor houd de belastingdienst de rest van de maandbedragen in vanaf April gedeeld in. Ik moet de belastingdienst terugbetalen en Bso opvang. 

Ik wil gewoon weer kunnen leven en genieten van me kind.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.