Help Zoë haar droom na te jagen | Geld inzamelen
 
 

Help Zoë haar droom na te jagen

Zoë zoekt sponsors! Help jij ook?

Hoi allemaal


Ik ben Zoë 9 jaar oud, en woonachtig in Barendrecht. Ik ben als 6 jarig meisje begonnen in de selectie van de jongtalenten turnen in Barendrecht. Ik ben nu 3,5 jaar verder en heb me erg goed ontwikkelt op het gebied van turnen. Turnen is mijn passie en mijn leven. Ik heb al vele prijzen gewonnen de afgelopen seizoenen.Ik turn op het hoogste niveau van Nederland en dat is de N1.Dit seizoen ben ik pupil1 N1 en doe ik mee doen aan de landelijke wedstrijden met als droom Nederlands Kampioen te worden.Mijn droom is om een topturnster te worden en belangrijke wedstrijden te mogen turnen( EK,WK, OS)Simone Biles is mijn van mijn grote voorbeelden.Verder ook Sanne Wevers,ons eigen Olympische Balkkampioen. Om mijn droom waar te maken zal ik heel veel uren in de turnhal moeten doorbrengen en heel hard moeten werken ervoor. Ik train nu 5 dagen (gemidd 18 uur in de week). Naast het trainen heb ik natuurlijk ook turnmateriaal nodig zoals turnpakjes,leertjes, lusjes,polsbandjes,sportschoenen,sportkleding ,sporttape enz enz..en dat kost allemaal wel heel veel geld.Soms zal ik in een hotel moeten overnachten ivm een wedstrijd ver van huis.Ik zou het leuk en fijn vinden als ik gesponsord zou kunnen worden om mijn doelen en dromen te kunnen halen of waar te kunnen maken.Ik ben opzoek naar sponsors die mij bv eenmalig  zouden willen sponsoren of sponsors die mij vaker willen sponsoren.Op welk manier maakt niet uit..Alle donaties zijn welkom. Ik waardeer elke manier van steun..

Ik heb daarom  een donatie actie te gestart..

Ik heb mijn eigen instagramaccount (gymnast_zoe2009) en mijn prive fb account ( Zoe Jaylee) .Mijn openbare account kan je vinden onder de naam Zoe gymnastic Page..Op mijn paginas kan je mijn ontwikkelingen volgen naar de top.

Ik vind turnen heel erg leuk.Een sponsoring van u zou heel erg een handje meehelpen om mijn wens in vervulling te laten gaan..


Ik hoop dat ik u met dit bericht genoeg heb overtuigd. Het zou heel fijn zijn als je op mijn instagram en facebook account die ik eerder genoemd hebt wilt kijken en uzelf kunt overtuigen van wat ik allemaal doe en kan


Alvast heel erg bedankt


Groetjes

ZoëEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 120,00