Help zieke Djelano weer thuis te kunnen komen

Help zieke Djelano weer thuis te kunnen komen | Geld inzamelen
 
 
Ik hoop snel weer thuis te mogen zijn bij mijn familie

 

 Dag lieve mensen,
Willen jullie onze zoon Djelano helpen om zijn wens te verwezenlijken?
Al vanaf dat hij een baby was, is Djelano ziek, hij heeft verschillende lichamelijke aangeboren afwijkingen en is ook licht verstandelijk beperkt. Artsen zeiden dat hij nooit zou kunnen lopen, of zelfstandig zou eten, maar een echte diagnose hebben we nog steeds niet. Vanaf zijn 4de ging het ineens beter met hem, het leek wel een wonder. Met hulpmiddelen kan Djelano nu bijvoorbeeld toch lopen, maar tot en met vandaag blijft zijn gezondheid een grote zorg voor ons.
Omdat hij steeds in en uit het ziekenhuis moest, en bijna nooit thuis was, was dit erg zwaar voor ons gezin. Djelano ontwikkelde ook heftige gedragsproblemen en een paar jaar geleden ging hij uit huis omdat hij zo ziek was dat de zorg voor hem ons echt te zwaar werd, de situatie ging ten koste van onze andere kinderen en wij konden Djelano niet de specialistische zorg bieden die hij nodig had. Wij waren gedwongen om een keus te maken die voor iedereen in ons gezin het beste was, hoe moeilijk dat ook was.
Nu zijn we dankzij allerlei nieuwe onderzoeken en het gebruik van nieuwe medicatie etc. eindelijk zo ver dat Djelano weer thuis kan komen wonen! Vorig jaar hebben wij, zijn ouders, een wens ingediend bij Stichting Droomwens met de vraag of zij een Droomkamer konden realiseren voor hem, iets wat echt nodig is om Djelano thuis goed op te kunnen vangen. Zo heeft hij vanwege slaapproblemen een extra groot nieuw bed nodig. En moet zijn kamer ingericht worden met spullen die hem helpen om rustmomenten in te bouwen – zoals wat wij noemen een ´snoezelhoekje´. En wat is er nou beter dan thuis te zijn bij je ouders, broer en zus. Dat gun je toch een ieder kind? Wij gunnen dat onze zoon ook, maar we kunnen het hem zonder financiele hulp niet bieden en dat zou betekenen dat hij toch niet thuis kan komen wonen omdat onze ´woonsituatie´ dan misschien niet goedgekeurd wordt voor hem.
Stichting Droomwens zou ons helpen, maar eind november 2018 bleek deze stichting fraude te hebben gepleegd – de directeur heeft €80.000 aan donaties voor kinderen vergokt! - en zo zagen wij onze wens in rook opgaan. Intens verdrietig kregen we gelukkig advies en tips uit andere hoeken en zo hebben we nu deze doneeractie opgezet.
We hopen dat er mensen zijn die ons – al is het maar een kleine beetje – willen helpen zodat ons gezin weer compleet wordt en Djelano weer naar huis komt.
Alvast heel erg bedankt!

 

Mensen die het niet eens zijn met deze inzamelingsactie, je hoeft niks te doneren en negatief reageren heeft geen zin. Liefde!

Alle extra's wat wij nu krijgen  gaan wij gebruiken om de tuin aan te passen voor onze zoon, zodat hij in de zomer heerlijk in de tuin kan spelen.♥️

 

 

 

 

Sylvia
14-01-2019

Geweldig het streefbedrag is gehaald er zijn nog steeds mensen die willen bijdragen. Super lief! 11


Sylvia
13-01-2019

Lieve donateurs!

De eerste €1000,- is gedoneerd en dat in 4 dagen wij zijn hier stil van!

Alvast heel erg bedankt!

Liefs Sylvia en Djelano 

 


Sylvia
11-01-2019

Wat zijn er toch fantastische mensen op de wereld. Jullie donaties zijn echt ongelooflijk. Ik kan je verzekeren dat je gift goed terechtkomt.

Liefs Sylvia


Sylvia
10-01-2019

Lieve familie vrienden en allen die al gedoneerd hebben. Het is hartverwarmend om te zien en te lezen hoe iedereen meeleeft. In 1 dag tijd al zeker €295,- via doneeractie opgehaald. Hier zijn we heel erg dankbaar voor. Daarom wil ik u vragen deze actie zoveel als mogelijk te willen blijven lezen en delen.

Liefs, Sylvia en Djelano 

 


Sylvia
09-01-2019

Ik maar vooral mijn zoontje willen jullie bedanken voor de Donatie's11


138 donaties
€ 3.255,00
Doel: € 3.000,00
108%

Deze actie is gesloten.