Help we verliezen alles

Help we verliezen alles | Geld inzamelen
 
 
we geraken alles kwijt, en niemand kan ons helpen.

wij zijn een jong gezin mama (21) papa (25) dochters (1,5) en (2,5)

we zijn altijd een gelukkig gezin geweest en lieten alle problemen op ons afkomen. tot de corona er was.

wij staan onder collectieve schuldregeling wat het voor ons financieel niet simpel maakt. opvang is hier niet echt in aanbod dus als mama zat ik thuis en papa werkte heel hard. sinds de corona is het technish werkloosheid begonnen. van een loon van 2300 naar een loon van 1400..

we hebben tehoren gekregen dat we moeten verhuizen zo snel mogelijk wat niet makkelijk is met het budget nu.

het ocmw kan geen hulp bieden en we weten niet wat we moeten doen we moeten verhuizen en weten niet waar we terecht gaan komen. mijn man kan momenteel medish gezien niet werken aldus ook niet voor de kindjes zorgen door het medish probleem.

we hebben zo vaak om hulp geschreeuwt. we willen zo graag gewoon een toekomst voor onze dochters en hebben nu het gevoel dat we gefaald zijn. het doet pijn als mama je kind geen deftig bordt eten te kunnen aanbieden, geen kousen te kunnen kopen indien nodig, of een snoepje als ze eens flink zijn. het doet pijn te weten dat na alle jaren hard werken we nu verder in schulden komen omdat de inkomsten te laag zijn voor alle kosten. we op straat staan binnenkort en dat niemand kan helpen.

het is misschien een egoïstishe doneeractie en zo zullen veel het zien. maar wij zien geen andere oplossing momenteel na al zolang stressen.

wil jij helpen de regenboog even te laten schijnen voor onze meisjes?

 

groetjes van ons gezinnetje

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.