Help VrouwenWijs met duurzaam wortelen

Help VrouwenWijs met duurzaam wortelen | Geld inzamelen
 
 
Help VrouwenWijs met duurzaam wortelen

Tot nu toe was VrouwenWijs nomadisch van aard maar in lente 2019 ga ik op 1 vaste locatie werken. Het is tijd om te wortelen! Daarnaast zal ik mijn reguliere activiteiten uitbreiden naar drie avonden plus een dag per week. De overstap naar een vaste werkruimte was al langere tijd mijn wens en is dus meer dan welkom (maar ook heel plotseling)!

Voor in mijn nieuwe lesruimte heb ik eigen materialen nodig en daarvoor is alle financiele steun meer dan welkom. Daarnaast ben ik volop bezig met andere uitbreidingen zoals het schrijven van het 'cyclisch leven' boekje en andere spannende projecten (die ik graag nog even als verrassing houd). Ik vind het erg belangrijk om verantwoorde en duurzame investeringen te doen; bijvoorbeeld geen goedkope plastic fleece dekentjes maar kwalitatieve wollen en katoenen dekens. Dit vraagt echter wel om een -voor mij- grote investering.

Met jouw donatie help je VrouwenWijs bij de aanschaf van:

  • 10 katoenen overmatten van bio katoen, totaal E400,-
  • 10 dekens van wol en gerecycled katoen, totaal E420,-
  • 10 duurzame meditatie kussens van wol en katoen, totaal E260,-
  • 10 bolster kussens, totaal E380,-
  • 2 stanley thermoskannen, bpa vrij en oersterk, totaal E90,-
  • Keuken materiaal zoals kopjes, theedoeken, schoteltjes E50,-

Totaal: E1600,-

Als er meer gedoneerd wordt dan help je ook bij het investeren in: een nieuwe website met webshop, fairtrade katoenen totebags met VrouwenWijs logo, het drukken van het 'cyclisch leven' boekje en de vertaling daarvan in het Engels, verzendmaterialen zoals enveloppen en eigen postzegels, een praktijkruimte bordje en meer.

Wil je VrouwenWijs opweg helpen met het maken van een volgende stap? Mijn dank is groot! Liefs, Samiye van VrouwenWijs

Samiye van Rossum
23-05-2019

Lieve donateurs,

heel erg bedankt voor jullie steun! Dit betekend ontzettend veel voor mij. Sommigen van jullie ken ik niet eens persoonlijk en het raakt me dat jullie ondanks dat hebben bijgedragen. Van de donaties heb ik duurzame meditatie kussens, dekens, thermoskannen en ander materiaal voor in de studio aan kunnen schaffen. Zonder jullie was mij dit niet gelukt!

Inmiddels ben ik ook druk bezig met een vernieuwde website. In de webshop zullen straks ook digitale producten te vinden zijn zoals online (audio) yoga lessen en meditaties, gratis downloads en meer. Als bedankje aan jullie zou ik jullie een kortingscode willen geven waarmee je eenmalig korting krijgt op iets uit de webshop, je kan de code ook gebruiken voor yoga lessen en andere workshops.

Helaas heb ik via deze site geen toegang tot jullie contact gegevens. Zou je mij als je interesse hebt een mailtje willen sturen? Dan krijg je binnenkort een mail terug met de code. Mijn email adres is: samiye.vanrossum@gmail.com.

liefs en nogmaals heel erg bedankt!

Samiye


26 donaties
€ 530,00
Doel: € 2.000,00
26%

Deze actie is gesloten.