Help Vosje operatie gebit oog | Geld inzamelen
 
 

Help Vosje operatie gebit oog

Vosje operatie Help mee

Helaas heb ik een hele moeilijke beslissing moeten maken om Vosje te laten opereren onder narcose. Hij heeft een zwak hartje en is klein, dus narcoses zijn spannend. Toch is het nodig, lieve Vos heeft tandsteen (wat op t zwakke hart kan slaan) en een goedaardig bultje bij z'n oog (wat groter kan worden). De operatie is gelukkig kort en kan snel worden ingepland. 

De operatie is rond de 400 euro en de extra kosten (nazorg, vooronderzoek, second opinion, kapje tegen t krabben aan de hechtingen) zijn rond de 100 euro. 

Willen jullie mij alsjeblieft helpen? Ik zit zelf financieel te krap bij kas voor zo'n operatie te dekken. Duizend maal dankjewel!

Ik heb Vos 5 jaar terug uit het asiel gehaald. Hij was al vaak herplaatst en een echte probleem chihuahua: niet zindelijk, agressief, niet gesocialiseerd. Na een gehoorzaamheidstraining en heel veel TLC is het nu een hele bijzondere hond. De meeste gehoorde reacties zijn: 'Ik hou niet van kleine hondjes, maar deze is echt wel heel leuk' en 'Dit is de allerleukste chihuahua die ik ken'. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

19 donaties
€ 280,00
Doel: € 500,00
56%