Help voor de genezing in het buitenland | Geld inzamelen
 
 

Help voor de genezing in het buitenland

Mijn beste vriendin haar vader heeft een kwaadaardige botkanker.

Deze actie start ik op voor mijn allerbeste vriendin Sabrina.

Haar vader, Edwin, heeft vorig jaar de diagnose gekregen; kwaadaardige botkanker.
De Professor vertelde al snel dat hij met bestraling wilde beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. Want bij Sabrina was er maar één ding belangrijk: haar papa moet genezen! Ze hebben op jonge leeftijd hun mama al moeten afgeven aan kanker en ook hun papa willen ze natuurlijk niet verliezen!!!

Haar papa werd in november opgehaald thuis met de ambulance voor de bestraling. Hij had thuis een ziekenhuisbed omdat hij enorm afzag van de pijn van zijn botten en gewrichten. Ook om breuken te voorkomen want die liep hij heel erg snel op. Al snel werd duidelijk dat de bestraling zijn ding deed en dat Edwin leek te genezen en het ziekenhuisbed verdween uiteindelijk ook uit de woonkamer!

Maar niets is minder waar... Wanneer Edwin 's ochtends uit bed wilde komen, kon hij amper op zijn benen staan, zijn mobiliteit verzwakte. Nu blijkt dat hij in de laatste stadia zit van de botkanker. Hoe kan dit nu?! Zijn bestraling sloeg aan en het ging allemaal goed? Kan dit zomaar?! Allerlei vragen spookte er door hun hoofd.. Het vertrouwen in de professor zijn ze ook kwijt.. Want Edwin ging er toch op vooruit? Was het de juiste diagnose?

Ze zijn uiteindelijk zelf op onderzoek gegaan. Ook zijn ze naar een ander ziekenhuis gestapt en nu blijkt dat er een bestraling mogelijk is met geladen deeltjes. Jammer genoeg niet in eigen land, maar in Frankrijk, namelijk Nice. Daar hebben ze het the Antoine Lacassagne Center. Deze behandeling is niet goedkoop, dus wil ik nu een kleine bijdrage vragen aan hun familie, vrienden,... aan eender wie! Elke euro helpt ons verder met de genezen van Sabrina haar papa! Een kleine bijdrage = een groot gebaar!

Sinds het overlijden van Sabrina haar moeder, hebben ze het financieel niet gemakkelijk. Al hun spaarcentjes zijn naar medische kosten en de begrafenis gegaan. Ook sparen was voor Edwin niet meer zo simpel alleen. Daarom vraag ik een kleine gunst, maar voor hun zo'n groot gebaar. Ook wil ik vragen aan mensen die hetzelfde hebben meegemaakt of soortgelijk, om jullie raad en eventuele tips mee te delen, want ik wil niet dat Sabrina haar papa ook moet verliezen! Het doet me enorm veel pijn om Sabrina mee ongelukkig te zien en ik wil er alles aan doen om haar te helpen!

Wordt zeker geupdate.

Hartelijk dank aan ieder van jullie!! <3Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.