Help Vincentino aan zen hersentumor. | Geld inzamelen
 
 

Help Vincentino aan zen hersentumor.

Vincentino is een kind van vijf met hersentumor, ik wil hem te hulp schieten met jullie.

Beste mensen,

 

Ik wil jullie even voorstellen aan Vincentino (5), Vincentino is geboren in Rome maar woont nu al een jaar in Nederland. Vincentino heeft hersentumor, hij heeft het heel moeilijk en ze'n gezondheid gaat ook achteruit. 

Vicentino's vader (Marco) heeft mij gevraagd of ik een doneeractie voor hem wou maken, het gaat er namenlijk om dat zijn vader een operatie voor hem wilt voort zetten. Hij wilt 't beste voor zen kind, en wilt dat zijn kind ook gelukkig en gezond kan zijn net als vele op deze wereld. Marco wilt zijn zoon naar Duitsland brengen voor een goed lopende operatie maar voldoet niet echt aan de kosten, gedeeltelijk heeft zijn familie hem financieel bij kunnen steunen. 

Marco is er van bewust dat het erg moeilijk is om te zeggen wat het verloop van deze ziekte is en dat deze verschilt van persoon tot persoon en dat vele factoren een rol spelen. Ook ik ben er van bewust dat deze operatie Vincentino's leven kan veranderen hopelijk.

Ik hoop dat we dit bedrag kunnen bereiken en Vincentino met zen allen kunnen helpen, ik wil alvast iedereen hartstikke bedanken voor elke cent die aan Vincentino word gedoneerd. Heb er zelf persoonlijk alleen maar respect voor, iedereen verdiend het om gezond te kunnen zijn.

 

Met Vriendelijke Groet,

 

YasinEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.