Help Victor van z'n vergiftiging af...

Help Victor van z'n vergiftiging af... | Geld inzamelen
 
 
Onze Victor is zeer waarschijnlijk vergiftigd, maar we geven het niet op!

Lieve Ragdoll en andere vrienden,

Mijn roep om hulp.. voor het eerst... Allereerst wil ik iedereen hier bedanken voor de ontzettend lieve steunbetuigingen en medeleven! Dit helpt mij door te zetten voor mijn lieve vriend. Normaal doe ik dit nooit maar zit met mijn handen in het haar.

Afgelopen zaterdag is onze lieve jonge kat (2 jaar oud) zeer waarschijnlijk vergiftigd door iets of iemand. Victor is doodziek en zit op dit moment in een behandeltraject. Zoals het er nu naar uitziet, zijn we hier voorlopig nog niet uit. Wij willen hem zijn leven nu nog niet opgeven!!! Hij is in de bloei van zijn leven en verdient niet om nu al uitbehandeld te zijn...

Nu mijn noodkreet die ik liever nooit had willen doen! Financieel zitten wij erdoorheen door de onderzoeken en behandelingen... We zijn nu al zo'n €700,- kwijt en kunnen het op korte termijn niet meer opbrengen. Daarom ben ik deze crouwdfunding gestart in de hoop dat jullie ons willen steunen en op korte termijn wij Vic verder kunnen verder behandelen.

Ik ben niet graag afhankelijk en deze noodkreet is meer dan serieus. Alle beetjes helpen en hoe mooi zou het zijn als ik Vic hiermee kan helpen!?

Mijn dank zal niet in woorden uit te drukken zijn. Op dit moment ben ik alleen maar bij hem en blijf alleen maar hopen op een goede afloop... 

Liefs Angelique en Pootje van Victor

Angelique Lamet
02-09-2018

Fijne familie, vrienden en (andere) kattenliefhebbers...

We zijn nu zo'n twee weken verder en Victor heeft in de tussentijd zijn eetlust weer terug en rent zo nu en dan weer achter z'n maatje aan. Morgen (maandag, 3 september) is de laatste dag van de medicatie en kunnen we hopelijk weer genieten van de normale gang van zaken... dus geen pillen meer die naar binnen gewerkt moeten worden, maar alleen de haarbalpasta die nog regelmatig gegeven dient te worden. Gelukkig vindt ie dat wel lekker en vinden we met enige regelmaat een flinke haarbal. 

We kunnen onze dankbaarheid moeilijk in woorden vatten, maar iedereen die ons gesteund heeft (zowel met hun bijdragen en berichten)...

HEEL HARTELIJK BEDANKT...

Victor, Angelique en alle anderen...


Angelique Lamet
15-08-2018

Hallo lieve donateurs en andere kattenvrienden,

Zojuist zijn wij teruggekeerd van een bezoek aan de dierenarts en hebben we hopelijk de oorzaak van alle ellende achterhaald. De oorzaak was namelijk een enorme haarbal die zich in de maag had genesteld en zich in de maagwand had vastgezet. Het gevolg hiervan is echter wel dat de maagwand nu vol met maagzweertjes zit en dat moet nog genezen. De haarbal is gelukkig verwijderd en hopen nu op spoedig herstel.

Een en ander had echter een beeld van vreemde waardes in het bloed, lever en nieren veroorzaakt en werd er gedacht aan een vorm van vergiftiging. Dit is dus gelukkig niet zo en kunnen we nu hopen op een spoedig herstel.

Uiteraard willen we iedereen die ons met giften en berichten gesteund heeft heel, heel hartelijk bedanken. Woorden zijn eigenlijk niet genoeg om onze dankbaarheid tot uitdrukking te brengen, maar iedereen heel hartelijk bedankt...


56 donaties
€ 745,00

Deze actie is gesloten.