Help Veronique aan haar eigen Chocolaterie!

Help Veronique aan haar eigen Chocolaterie! | Geld inzamelen
 
 
Veronique wil ondernemen en haar eigen chocolaterie opstarten!

Veronique droomt van een eigen chocolaterie!

Veronique is een lieve moeder en heeft de droom om een eigen chocolaterie te openen.

 

Veronique is een goedlachse, optimistische 25 jarige lieve vrouw en moeder van 2 kids. Een zoon van 2,5 jaar en een dochter van 6 maanden. Zij heeft nu 2 jaar partime gewerkt in de avonduren als interieurverzorgster en verder is zij huismoeder.

 

Maar Veronique wil meer, zij heeft een droom waar zij uw hulp bij nodig heeft. Veronique wilt haar eigen chocolaterie opstarten. In haar opleiding horeca en haar stages heeft zij al heel wat ervaringen opgedaan wat betreft het klanten contact en in en verkoop van producten, zo heeft zij bij een gerenomeerd hotel stage gelopen en daarna is zij in dienst getreden bij datzelfde hotel nadat dit geen uitdaging meer was heeft zij bij meerdere restaurants als gastvrouw gewerkt.  

Haar chocolaterie, waar iedereen onder het genot van een heerlijk kopje koffie in aanraking kan komen met de wereld van luxe chocolade producten. Een ontmoeting die kan leiden tot verbindingen tussen verschillende culturen en achtergronden. Waar zij chocolade producten per product zal selecteren uit de beste regio’s van witte chocolade tot het donkerste puur.

Veronique wilt een chocolaterie met betaalbare luxe chocolade, koffie en fudge producten creëren voor klanten. Dit alles wilt zij natuurlijk wel fairtrade doen. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Dit is dus een heel ander concept dan wat een supermarkt bijvoorbeeld voert en daarom wilt zij dan ook niet alleen chocolade producten verkopen maar ook de ervaring!

Maar! Om dit alles van de grond te laten komen heeft Veronique een startkapitaal nodig. Het streefbedrag is op €30.000,- gezet, omdat wij vertrouwen hebben in wat er dan al bereikt kan worden en misschien nog wel meer.  Met het startkapitaal heeft Veronique de mogelijkheid een lening bij de bank te realiseren, een start te maken met de huur van het pand, de nodige verbouwingen en uiteraard het belangrijkste : inventaris.

Helpt u Veronique haar droom te verwezelijken?

 

Uiteraard worden jullie op de hoogte gehouden via hier en er is een facebook pagina in de maak voor alle updates e.d.

PS. Als u:
20 Euro geeft, dan heeft u een kopje koffie tegoed .
50 Euro, of meer geeft, dan heeft u een luxe doos bonbons tegoed.
100 Euro, of meer geeft, dan heeft u een luxe doos bonbons en een zak fairtrade koffiebonen of gemalen fairtrade koffie tegoed.

As u bij de groep hoort in het bovenstaande beschreven, mail dan even uw naam en emailadres naar: chocolaterie.veronique@gmail.com

Wanneer u overweegt om een groter bedrag te doneren, maar eerst graag meer inzage zou hebben in het ondernemingsplan, kunt u mailen naar: chocolaterie.veronique@gmail.com

#Sidenote: Het geld dat word gedoneert zal ten alle tijden gebruikt worden voor de onderneming en niet voor privé doeleinden. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00

Deze actie is gesloten.