Help Veronica aan een hersenoperatie! | Geld inzamelen
 
 

Help Veronica aan een hersenoperatie!

Help Veronica aan een operatie in Rusland!

Hallo allemaal,

 

Ik ben Kimberley de tante van Veronica. Veronica is geboren in de auto toen haar ouders op weg naar Belgie waren voor vakantie. de ouders spreken geen Nederlands, en zijn twee dagen na geboorte van Veronica beroofd van alles. geen papieren, niks meer geen geld, geen id kaarten. hulp en zorg hebben zij niet gehad en geen enkel doktor of praktijk wou helpen. op eigen houtje hebben wij de zorg van zieke veronica op ons genomen, en flinke bedragen betaald aan doktor bezoeken.

nu zijn we een jaar verder, en is duidelijk te zien dat Veronica een waterhoofd heeft. veronica kan niet goed bewegen, zien en heeft last van epilepsie aanvallen. Ik als tante kan dit niet aanzien, daarom zoek ik hulp. hulp zodat zij met zn drieen terug kunnen naar Rusland, en alles opnieuw aanvragen etc.

ze zijn helemaal niet rijk en willen graag snel terug voor een operatie. enige familie in NL. ben ik, de rest is in Rusland, het is logisch dat ze terug willen. dank u wel!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 20,00
Doel: € 5.500,00
0%

Deze actie is gesloten.