Help vader en zoon. | Geld inzamelen
 
 

Help vader en zoon.

Wij hebben een behoorlijk nare situatie achter de rug, en kunnen wel wat hulp gebruiken.

Hallo,
Mijn vader en ik hebben een droom. Wij zitten op dit moment op een minder leuke fase in ons leven. Mijn vader (51) zit na scheiden depressief thuis met een aantal lichamelijke beperkingen aan zijn ogen en nieren en zorgt daarbij voor mijn 2 zusjes van 13 en 15. Hij zou graag weer aan het werk willen maar dat is moeilijk met zijn leeftijd en de kinderen. Hij heeft altijd gewerkt in de elektrotechnici en houtbouw.
Zelf zit ik ook thuis, ik ben een jonge vader van (27) met 2 kinderen een kleine van 1 en 2 jaar. Ik zit op dit moment bijna een jaar in een burn-out, daarnaast heb ik ook adhd en ptts.
Omdat wij op dit moment graag iets willen doen en graag verder zouden willen met ons leven is het niet verstandig om nu direct 40 uur per week weer te gaan werken voor een baas, of als voor heen 40 uur in de ploegen gaan ivm een terugval. Omdat we al een tijdje thuiszitten hebben we weinig kunnen sparen, gelukkig zijn we wel in het bezit van een kleine auto om ons te kunnen vervoeren. Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen met het volgende. Wij willen graag een kleine loods waar we bezig kunnen met onze steigerhouten meubels, speelhuisjes en raamluikjes. Maar hebben hiervoor toch echt geld nodig wat we op dit moment niet hebben.
Wij zouden heel erg geholpen zijn met steun en hulp van mensen als jullie. De begroting is als volgt

Huur 2 x €800
Karretjes. €1000
Zaagtafel, afkortzaag, bouwlampen, schroeven, etc
€900
Hout. €800

Wij hopen dat jullie ons willen helpen dat stellen wij zeer op prijs!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.