Help trijntje te revalideren

Help trijntje te revalideren | Geld inzamelen
 
 

Geachte mensen,

mijn naam is trijntje.

ik lig al een paar jaar in bed omdat ik rug patiënten ben. Ik kan mij alleen laten vervoeren in mijn rolstoel door het invalide vervoer. Maar de enige uitstappen die ik maak zijn naar het ziekenhuis en weer terug en dat is al een hele pijnlijke bedoeling. Eigenlijk zou ik plat vervoerd moeten worden maar dat kost 70€ per keer en omdat ik van invaliditeit leef heb ik daar geen geld voor.

nu adviseren mijn artsen dat ik naar het revalidatiecentrum, de hooidonk in Zandhoven moet. Helaas kan ik daar niet naar toe omdat het 129€ per dag kost en ik daar minimaal 2 maanden moet blijven. Vandaar dat ik nu een inzameling wil doen. Zijn er mensen die mij zouden willen steunen zodat ik kan gaan revalideren ? Ik kijk er heel erg naar uit om weer een • gewoon leven te leven• een van mijn grootste dromen is dat ik na de revalidatie een hondje kan nemen. Alvast heel erg bedankt. Liefs trijntje

Trijntje Gorter
09-05-2022

Hallo mensen ik ben het belangerijkste vergeten te melden namelijk wat heb ik aan mijn rug?

heb het aan mijn onderrug de zenuwen zitten klem er is een discus verschoven en ik heb een  bulging . Ja sorry dat ben ik helemaal vergeten om het op de donatie.nl te zetten😀😀😀😀 is zeg maar het belangrijkste wat je moet vermelden ❤️


Trijntje Gorter
09-05-2022

Helaas mijn huisarts belde mij vanochtend met slecht nieuws.

ik had zaterdag zoveel pijn dat ik de dokter van wacht belde. Hij wou me 4x daags 50 mg tramadol voorschrijven maar dat mag ik niet slikken van men eigen huis arts. Zei hij oké dan zal ik u een andere pijnstiller voorschrijven dus ik zei oké.

beld mijn huisarts me trijntje weet je wat je nu slikt ik zeg een pijnstiller. Vraagt ze weet je wat voorpijnstiller het is ik zeg nee. Zegt ze je slikt nu 3x per dag 10 mg pure morfine !!!!!!!

ik schrok men eigen rot dacht dat ze dat alleen aan mensen die op sterven liggen geven. Nou dan zijn jullie weer op de hoogte.

liefs trijntjr

 


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.450,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.