Help Tirmik, geef hem nog een kans! | Geld inzamelen
 
 

Help Tirmik, geef hem nog een kans!

Help Tirmik met nierfalen!

Hallo,

Bij ons is sinds een paar dagen duidelijk dat Tirmik (8 jaar, kater, binnenkat komt alleen met begeleiding buiten) ernstige nierfalen heeft.

Tirmik at goed, drinkt altijd al veel maar de laatste tijd is hij opeens afgevallen, doffe vettige vacht, wankelde een beetje op zijn achterpoten en begon plots ook naast de kattenbak te plassen (nergens elders in huis).
Naar de dierenarts, urinetest was niet doorslaggevend voor nadere onderzoek maar zaten wel veel eiwitten in en bloedafname was gewenst.

Nieuwe afspraak voor paar dagen later, 20 min later uitslag ernstige nierfalen min 60% v.d. nier is beschadigd. 

Als er niks gedaan werd misschien 1 á 2 weken dat Tirmik nog bij ons kon zijn......
De hoop zakte ons in de schoenen, we waren en zijn kapot...

Dit was een grote klap en zeer onverwacht voor ons en sindsdien loop ik rond als een kip zonder kop, allemaal nieuwe info en alles is zo onbekend. Zit al dagen te lezen en te bellen met dierenarts lijkt alsof ik niet verder kom...

Op de dag van bloedonderzoek en uitslag meteen opname en infuus, volgende dag langs de dierenarts.
Alles was volgens dierenarts goed, vol hoop naar huis in afwachting op een belletje de volgende dag..
De waarden waren bijna niet verandert..
Het had geen zin hebben ze aangegeven... maar omdat hij nog at en best vlot was kon hij het beste met nierdieet en medicijnen mee naar huis.

Het kon een week, maand of jaar duren konden ze niet zeggen.. urine staat nog op kweek, binnenkort uitslag.
 
Onze hele familie is er ondersteboven van en voelen ons ellendig.
Geld welke gespaard werd zodat mijn ouders misschien een laatste keer in augustus naar mijn oma in het buitenland zouden kunnen gaan (oma is nu 82 jaar oud en kan al niet meer zelfstandig lopen) is nu uitgegeven aan Tirmik, en begrijp mij niet verkeerd we hebben alles voor Tirmik over maar dat was helaas ook alles..

Nu na dagen onderzocht te hebben, contact te hebben opgenomen ook met andere baasjes van de nierfalertjes begrijp ik dat dit niet eens het einde hoeft te zijn! Er zijn meerdere nierfalertjes met dezelfde waarden welke na een 3 daagse spoeling (opname en infuus bij de dierenarts) en uiteraard goede verzorging en strikte nierdieet welke wel 4 jaren soms nog 5 jaren soms wel langer geleefd hebben! 

Er is hoop! Mijn papa (van 75jaar) huilt naast mij al dagen zijn ogen uit, iedereen is verdrietig maar er is dus toch hoop! 
Maar...
Een opname van 3 dagen bij de dierenarts NOODZAKELIJK zodat hij nog kans maakt, en dan ook meteen.

Wij hebben gewoonweg geen geld om hem nogmaals te laten opnemen. 
Laatste beetje geld wat er was is besteed aan Tirmik zijn opname en nierdieet.

Mijn ouders kunnen niet meer naar mij oma (hebben haar ook al sinds 2014 niet meer gezien), Tirmik heeft nog een kans maar wij hebben geen geld voor een nieuwe opname bij de dierenarts.. Wij hebben geen andere opties meer en zijn radeloos...

Mijn vraag aan jullie is dan ook of jullie misschien kunnen helpen?  Alle hulp is welkom en zullen jullie eeuwig dankbaar blijven.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.