Help Tim aan een nieuw bed

Help Tim aan een nieuw bed | Geld inzamelen
 
 
Help Tim uit Baarn aan een nieuw bed!

Help Tim uit Baarn aan een nieuw bed!

Onderstaand bericht las ik op Facebook en als dit je niet aangrijpt, dan weet ik het niet meer. 
Baarn kan groots zijn en dat willen we met zijn allen laten zien. Dus helpen we Tim aan een nieuw bed!
Mocht het streef bedrag overschreden worden, dan gaat het resterende bedrag in overleg met Tim naar een door hem te bepalen goed doel. (Er is ivm de kosten van deze site zo’n € 3000,- nodig)

Uiteraard is deze crowdfunding gestart in overleg met de familie.

Het bericht met de uitleg:

"Zoals sommigen van jullie weten heb ik een broer, Tim. Tim is een doorzetter, is enorm grappig en staat altijd voor iedereen klaar.

Mijn broer is geboren met spina bifida, ook wel bekend als een open ruggetje. Hij zit in een rolstoel en moet dagelijk medicatie gebruiken, dan nog niet te spreken over alle operaties en nare onderzoeken die hij achter de rug heeft. Nee, makkelijk was het niet voor Tim. Al jaren lang neemt mijn moeder Inkie Kramer de zorg voor mijn broer op zich. Na een lang traject waarbij wij op zoek zijn geweest naar de juiste zorg en woonplek voor mijn broer was het dan eindelijk zo ver. Aanstaande vrijdag kon hij in zijn eigen appartement trekken in Baarn.

Bij je eigen plekkie, hoort ook je eigen zooi. Tim was de afgelopen tijd dan ook druk bezig met zijn spullen aanschaffen. Een goede nachtrust is erg belangrijk voor ieder mens, maar voor Tim is een goed bed extra belangrijk vanwege zijn lichamelijke condities. Tim en mijn moeder zijn dus naar Living Comfort gegaan om voor €2300 een bed te kopen, van Tim zijn spaarcentjes opgebouwd uit zijn Wajong.

Vandaag zou het bed geleverd worden, echter kwamen zij na lang wachten tot de pijnlijke conclusie dat zij zijn opgelicht door dit bedrijf!

Sorry mensen maar hier kan je toch niet bij? Een invalide jongen die van zijn spaargeld een bed aanschaft, iets wat zo belangrijk voor hem is, en dan verdwijn je daarna van de radar en lever je NIKS!

Bedankt hè Living Comfort!"

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
103 donaties
€ 3.000,00

Deze actie is gesloten.