Help Tessa haar vrijheid te behouden

Help Tessa haar vrijheid te behouden | Geld inzamelen
 
 
Wegens lichamelijke achteruitgang door leven met een dwarslaesie is een andere auto nodig

Help Tessa haar vrijheid te behouden, 
Het is alweer 14 jaar geleden dat ik door een ernstig auto ongeluk een dwarslaesie opliep en volledig rolstoel gebonden werd. Van een actieve en sportieve jonge vrouw, die vol op in het leven stond, belandde ik ineens in een rolstoel en stond mijn leven volledig op zijn kop. Vanwege mijn positieve instelling en mijn vermogen om altijd te kijken naar wat ik nog kan, in plaats van wat ik verloren heb, is mijn leven weer aardig op de rit en voel ik me een gelukkig mens. 
Omdat ik toentertijd nog in een werksituatie verkeerde, is er met hulp van mijn toenmalige werkgever Pon, het UWV en de Ango stichting een fantastisch mooie aangepaste bestelwagen gekomen. Mijn auto staat symbool voor mijn zelfstandigheid en vrijheid en zijn 2 belangrijke factoren in mijn leven die een grote bijdrage leveren aan mijn geluk.  Maar nu 14 jaar later, lijkt er toch een einde aan mijn Caddy tijdperk te komen. De keuze van een bestelwagen en de transfer naar de bestuurdersstoel, was op 37-jarige leeftijd een prima keuze; jezelf op eigen kracht via een rail aan de dakrand de auto in transferen. Maar nu ik de 50 gepasseerd ben en mijn lichaam door het leven met een dwarslaesie aanzienlijk verslechterd is en ik altijd leef met pijn, moet ik naar een minder belastende en meer energie besparende manier van transferen uit gaan kijken. Op aanraden van het aanpassingsbedrijf is de volgende stap m.b.v. een elektrische achterklep en lift, waardoor je dus geen ingewikkelde tranfer meer hoef te maken, maar waar je met rolstoel en al de auto in rolt. Deze aanpassing is helaas niet mogelijk in mijn bestelwagen, maar wel in een grotere bestelbus, zoals bijvoorbeeld een Transporter. 
Na een uitvoerig onderzoek, waarin ik de gemeente van de noodzaak van eigen vervoer i.p.v. de regio taxi of het openbaar vervoer heb moeten overtuigen, zijn de kosten van de aanpassingen aan de auto pas geleden gelukkig gehonoreerd. De aanschaf van de auto komt alleen wel voor eigen rekening. Omdat ik zelf niet de financiële middelen bezit om een Transporter te bekostigen, zit ik nu met mijn handen in het haar en start ik met lood in mijn schoenen deze actie, waarin ik je vraag mij te helpen door te doneren en dit bericht zoveel mogelijk in je netwerk te delen.  Ik wil iedereen alvast bedanken voor al jullie hulp, steun en moeite en hoop dat ik samen met jullie, mijn vrijheid en zelfstandigheid kan blijven behouden. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
335 donaties
€ 21.725,00
Doel: € 21.000,00
103%