Help Tamara naar Italië voor een CRPS behandeling | Geld inzamelen
 
 

Help Tamara naar Italië voor een CRPS behandeling

Neridronate behandeling in Italië voor CRPS. De laatste kans op een pijnvrij leven!

Ik ben Tamara Verstappen, 30 jaar en ik heb in juli 2012 een ongeluk gehad. Na vele onderzoeken en testen is gebleken dat ik daar CRPS type 1 in combinatie met dystonie aan over gehouden heb. Een van de pijnlijkste ziekten die er bestaat!

CRPS (Complex Regionaal Pijn Syndroom) is een nog vrij onbekende chronische ziekte, waarbij je 24 uur per dag helse pijnen hebt. Denk hierbij aan prikkeldraad om je arm, een gevoel alsof je arm in brand staat en op een heel slechte dag nog messteken erbij. Daarnaast is mijn arm in verkrampte stand. Je kunt het je nauwelijks voorstellen hoe dit voelt en je gunt het je ergste vijand nog niet toe. Met morfinepleisters en 28 pillen per dag kom ik momenteel mijn dag door.

Ik ben er begin dit jaar achtergekomen dat er in Italië Neridronate behandelingen gegeven worden. Deze worden intraveneus gegeven in 4 behandelingen verdeeld over 15 dagen met 2 of 3 dagen per behandeling ertussen. Sommige mensen hebben 8 ipv 4 behandelingen nodig waardoor de kosten flink op kunnen lopen. De kans op genezing/remissie van crps is zeer groot.

Volledig herstel is niet met zekerheid te zeggen, maar meer dan 50% pijnvermindering hoort erin te zitten. 50% lijkt weinig maar is heel veel! Hoe zou het voelen om weer normaal te kunnen slapen? Ik kan het me nauwelijks meer voorstellen. En om gewoon alle kleren aan te trekken zonder dat die pijn doen? Laat staan mijn leven weer helemaal op te pakken als hiervoor en om weer veel meer te kunnen & die hele medicijnkast niet meer te hoeven innemen. Zo gezond is dat immers niet! Ik zou dit heel erg graag willen doen, maar daar is helaas een groot bedrag voor nodig aangezien de ziektekostenverzekering niets vergoedt.

De behandeling is naar horen zeggen de komende 10 jaar nog niet beschikbaar buiten Italië

Het gaat niet om de hoeveelheid, elke euro is er 1 en voor mij een stap dichterbij mijn doel, dit bedrag is berekend op de reis, verblijf, en de kosten van de behandelingen Help mij naar een pijnvrij leven en help mij op weg naar ItaliëEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

17 donaties
€ 332,00
Doel: € 6.000,00
5%