Help Sven met vervolgbehandeling | Geld inzamelen
 
 

Help Sven met vervolgbehandeling

Wanhoop door constante oorontsteking

Al ruim 20 jaar heb ik last van een verschrikkelijke chronische oortontsteking, in alle ziekenhuizen ben ik uitbehandeld. Ik ben dagelijks grieperig en ben erg duizlig.

Door de schade heb ik zware tinnitus (oorpiep).  Ik zit nu in een traject voor de levenseinde klineik, mijn leven is ondragelijk.

Vorig jaar ben ik naar de Eliava kliniek geweest in Georgie voor een bacteriofagen behandeling, sinds kort is gebleken dat de behandeling niet aanslaat en dat ik een op maat gemaakte bacteriofaag moet gebruiken om de bacterieleinfectie die mijn leven lam legt te bestrijden.

Ik wil u vragen om uw bijdrage voor een vervolgbehandeling, in totaal heb ik 1800 euro nodig.

 Ik houd u op de hoogte via www.helpsven.nu

 

UPDATE 22 AUGUSTUS 'Iedereen Bedankt"

Na de publicatie vandaag in de VK mocht ik vandaag veel donaties ontvangen, mijn oprechte  dank daarvoor! 

Een vrouw schreef je voelt aan als mijn zoon !!!  Verdikkeme ik kon wel een moeder gebruiken, maar ze hept haar adres er niet bij staan. Ook u persoonlijke gelukswensen heb ik gelezen, dat onroerd me.

Nà,  ik ben er nog niet met de donaties, dus ik overweeg net als Maarten 200 km over het water langs de Friese steden te gaan,  ik zat te denken om het achter een speedboot te doen op water skies das minsten zo origineel en stuk minder vermoeiend. Ik wil wel om het half uur een pizza... en 't  zou fijn zijn dat er ook wat menschen langs de kanten staan te wuiven om me aan te moedigen.  Helaas is de website helpsven.nu zo goed beveiligd dat ik er zelf niet kan op komen,  maar zodra er updates zijn dan meld ik dat.

 

Sven,

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

39 donaties
€ 860,00
Doel: € 1.800,00
47%