Help Stridje Mensen Helpen bij Kambo Thuis | Geld inzamelen
 
 

Help Stridje Mensen Helpen bij Kambo Thuis

Help Stridje mensen helpen met Kambo Thuis en doneer mee aan het opnieuw opzetten.

Kambo Thuis moet verhuizen! 

Na krap een jaar aan de Schinkelse baan in Capelle te hebben gezeten, moet Stridje met haar Kambo Thuis alweer verhuizen.. 

Voor Kambo zijn toiletten nodig en deze zijn op een openbaar gedeelte in ditzelfde pand.. Dit zorgt voor een beetje overlast en dus.. Er moet verhuisd worden.

Om dit alles voor elkaar te krijgen is er gezocht naar een ruimte waar een aparte 'natte' ruimte kan worden gecreëerd. Dit betekend dat zij nu zelf voor 5 toiletten en meerdere spoelbakken moet zorgen - en - omdat de ruimte het nu toelaat, een douche! Voor de ongelukjes..

EN! Deze ruimte mag natuurlijk ook nog een beetje in sfeer aangekleed worden.

Ook de ceremonie ruimte zelf wordt een stuk groter.. Meer van alles dus.. 


Om alles (extra) mooi aan te kleden heeft ze heel wat - in haar woorden - heel wat beukenootjes nodig! En vind ze hetzelf maar wat spannend allemaal!

Uiteraard hebben alle klanten tot op heden ertoe bijgedragen dat we naar een grotere ruimte kunnen. Er is budget, maar we maken het graag nóg mooier!

Help jij mee? Stridje te helpen als startende onderneemster, krap een jaar later weer alles op te bouwen? 

Van elke donatie gaat 50% in een pot om mensen te helpen die het moeilijker hebben dan diegene die wat kunnen missen. Hiermee kunnen we diegene helpen die toch Kambo nodig hebben, maar zelf niet de financiële middelen hebben.

50% wordt geïnvesteerd  in een nóg mooiere ceremonie ruimte. Betere bedjes, betere toiletten en kunnen we samen met jullie KamboThuis naar the-next-level brengen!

Wil jij helpen, andere te helpen en van KamboThuis dé plek te maken waar iedereen zich thuisvoelt?

Geef dan wat je missen kunt en zodra we klaar en verhuisd zijn, gaan we uiteraard jullie donateurs allemaal uitnodigen om te komen kijken!


Alvast onze dank, groene groet,

Dennis, Ravi en Tattoo.

- Voor Stridje!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

39 donaties
€ 1.160,00
Doel: € 5.000,00
23%

Deze actie is gesloten.