help stichting Stephanos!

help stichting Stephanos! | Geld inzamelen
 
 
Help weeskinderen in Malawi aan onderwijs!

Beste lezer,

Ver van ons bed is er een prachtig land met een geweldige natuur. Een Afrikaans land genaamd Malawi. In ons rijke Nederland is het normaal dat alle kinderen naar school toegaan en voorbereid worden op de toekomst. Zo kunnen ze als ze groot zijn, op eigen benen staan en in hun eigen levensonderhoud voorzien. We vinden dat heel gewoon en staan er nauwelijks bij stil wat voor een rijkdom wij hebben!

In Malawi staan wel scholen, maar het is allerminst vanzelfsprekend dat kinderen daar ook naar toe gaan. Heel veel kinderen hebben één of beide ouders verloren en zijn al heel vroeg wees. 

En daar gaat het ons nu om, graag willen wij geld ophalen voor weeskinderen die in Malawi nauwelijks toekomst hebben. Daar willen wij samen met u een heel klein beetje verandering in brengen. Ons doel is om 5 kinderen een heel jaar naar school te laten kunnen gaan. Daar is totaal € 1.500,-- voor nodig. Van dat geld kan een juf/meester, boeken, schriften en pennen van betaald worden.

Deze actie gaat uit van stichting Stephanos.

U kan ons nog meer helpen om deze link: https://www.doneeractie.nl/help-stichting-stephanos/-46276 door te sturen naar familie, vrienden en kennissen.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor uw bijdragen.

Samen helpen we elkaar!

Met vriendelijke groet: klas: w3w1bk

heeft u vragen? stel ze gerust! mail de vraag naar: 45198@hoornbeeck.nl

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

75 donaties
€ 1.725,00
Doel: € 2.500,00
69%

Deze actie is gesloten.