Help stichting Kolewa | Geld inzamelen
 
 

Help stichting Kolewa

Help ons aan een donatie voor Stichting Kolewa, wij zullen dit geld persoonlijk brengen.

18 oktober vertrekken wij (Arvid en Marsha) voor een kleine 3 weken naar Indonesië. Sumatra, Sulawesi en Bali zijn de eilanden die we gaan zien. Naast het genieten van onze vakantie hebben we bedacht ook iets speciaals te doen op Bali. Zo gaan we langs een stichting welke een school hebben voor kinderen / jongeren met een verstandelijke beperking, we zullen een dagdeel daar besteden en leuke activiteiten met de jongeren doen. Ook willen we stichting Kolewa bezoeken, hier willen we een kleine bijdrage leveren in de vorm van een een gift.
Wij zijn benieuwd of ook jij een kleine bijdrage zou willen doen welke wij tijdens onze vakantie tezamen met onze eigen donatie daar persoonlijk zullen brengen. Elk bedrag is al welkom, klein of groot dat maakt niet uit.

Wat doen wij
Kolewa richt zich op kinderen en gezinnen die leven in de meest geïsoleerde gebieden van Indonesië, waar andere hulporganisaties niet of nauwelijks komen. Heel veel gezinnen leven in zeer armoedige omstandigheden en kunnen amper het hoofd boven water houden.
Goede medische voorzieningen ontbreken evenals kennis over hygiëne, gezondheid, gezonde voeding, geboortebeperking etc.

Kinderen die geboren worden met een beperking krijgen hierdoor niet de zorg die ze nodig hebben met vaak desastreuze gevolgen. Zo zijn er kinderen die kampen met ernstige vergroeiingen ten gevolge van niet behandelde brandwonden, ondergewicht door gebrek aan  gezonde voeding en/of niet kunnen eten ten gevolge van schisis.

In de westerse wereld worden kinderen met lichamelijke afwijkingen vrijwel direct geholpen, maar in Indonesië worden deze kinderen niet voorzien van de adequate zorg. Hierdoor wordt het functioneren in het dagelijks leven van deze kinderen sterk belemmerd.

Stichting Kolewa stelt zich ten doel deze kinderen die ten gevolge van een beperking (nog) niet zelfstandig kunnen participeren in de samenleving een zo volwaardig mogelijke plek te bieden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.