help Stichting Eem Aans aan de opstart | Geld inzamelen
 
 

help Stichting Eem Aans aan de opstart

stichting Eem Aans doelgerichte dagbesteding

als ouders van kinderen met een licht verstandelijke beperking is het moeilijk om onze kinderen aan een goede plek in de samenleving te helpen.

 

naast onze eigen kinderen zitten er een grote groep jongeren welke te goed zijn voor de reguliere dagbesteding en net niet binnen het normale werktrajekt vallen thuis.

 

Eem Aans (even anders) heeft tot doel middels doelgerichte arbeidsgerichte dagbesteding deze groep jongeren een plek midden in de samenleving te bieden middels een bedrijfspand midden in het dorp waarin we een koffie en thee schenkerij, kleine bakkerij,cadeaushop , autopoets etc gaan starten.

 

om te kunnen starten zijn we voor de opstart een budget nodig voor inrichting,bedrijfskleding etc nodig waarna we zonder subsidies etc een veilige doelgerichte plek kunnen bieden waar men voor de duur van hun werkzame leven een plek kunnen krijgen.

 

tevens kunnen leerlingen uit het speciaal onderwijs hun stage bij ons gaan vervullen en zullen studenten uit het leergebied bij ons een goede opleidingsstage kunnen krijgen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.