Help sterfte te verminderen in de townships

Help sterfte te verminderen in de townships | Geld inzamelen
 
 
Help HPSA om onnodig sterfte in de townships te voorkomen ipv alleen medicijnen sturen.

Help ons mee om een stabiele funding te zorgen voor onze George Arrey, de CEO van Health Promoters South Africa Trust. Door de Covid19 zijn veel van onze fundraisingactiviteiten niet doorgegegaan in Nederland zoals Golf4Health en missen we inkomsten op verder te kunnen groeien.

Health Promoters South Africa Trust geeft basis gezondheidseducatie in de township van Zuid-Afrika. Dus handen wassen voordat je gaat koken, hoe kun je controlen op borstkanker, waarom je tanden moet poetsen en hoe meisjes zichzelf moeten verzorgen tijdens hun menstruatie. Jaarlijks sterven jonge meisjes in de township doordat ze bijvoorbeeld niet weten dat wat menstrueren is en wat ze moeten doen. Ze gebruiken kranten ipv maandverband, krijgen vreselijke infecties en sterven! Laten we in de arme landen eens beginnen met vertellen hoe ze voor zichzelf het best kunnen zorgen ipv medicijnen sturen en dan verwachten dat het opgelost is.  Vanuit Nederland ben ik nauw betrokken bij deze organisatie en zie dat het geld goed wordt besteed. Voorkomen van ziektes is de corebussisnes van HPSA. 

Het jaar 2020 was voor ons een ramp jaar; het overlijden van de co-founder van HPSA en ook corona heeft het tot een moeilijk jaar gebracht. Graag zouden we weer wat perspectief willen bieden aan onze CEO George door extra geld weer binnen te halen zodat HPSA verder kan met het voorkomen van ziektes die voorkomen kunnen worden. 

 
What do you want to do ?
New mail


Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 25.000,00
0%