Help Sportplaza HIA

Help Sportplaza HIA | Geld inzamelen
 
 

Help Sportplaza door de crisis!

Mijn broer Melroy is de ondernemer achter sportplaza HIA. Jullie kennen Melroy als een zeer gedreven, energieke en ambitieuze man. Het is dan ook pijnlijk om te zien hoe hij de afgelopen twee jaar klap na klap te verwerken heeft gekregen.

In augustus 2019 opende hij discotheek Shots in Vlaardingen. Na al zijn spaargeld hierin te hebben gestoken en de discotheek helemaal te hebben verbouwd, kon hij in maart 2020 de deuren al weer sluiten vanweg corona. Helaas heeft hij geen kans gekregen hier echt iets neer te zetten en heeft hij de discotheek met verlies moeten verkopen.

Begin 2021 kwam Sportplaza op zijn pad. Een lang gekoesterde wens kon voor hem in vervulling gaan, corona leek verslagen en hij besloot om het er op te wagen. In korte tijd heeft hij hier echt iets neergezet om trots op te zijn. Er is veel geïnvesteerd in de sportschool en er hangt een hele positieve vibe. Ook hier heeft Melroy al zijn geld ingestoken en elke euro die hij verdiende stak hij meteen weer in de sportschool om er voor te zorgen dat de sportschool een upgrade krijgt.

Dat er nu weer een lockdown is aangekondigd, is voor iedereen heel erg zwaar, maar voor mensen zoals Melroy extra zwaar. Keer op keer probeert hij als ondernemer iets neer te zetten voor anderen, maar blijft hij zitten met de vraag hoe lang het nu weer gaat duren en of het hem gaat lukken dit uit te zingen.

Doordat Melroy pas net begonnen is, komt hij niet in aanmerking voor steun van de overheid, ook al zijn de inkomsten natuurlijk flink gekelderd. Daarom wil ik iedereen vragen om Melroy te steunen, zodat hij zijn droom kan blijven najagen en aan de sportschool kan blijven bouwen!

Laten we Melroy en team sportplaza HIA een warme kerstbezorgen en zorgen dat iedereen kan blijven sporten!

Youri VolkmanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.