Help SOS Dolfijn met het nieuwe opvangcentrum!

Help SOS Dolfijn met het nieuwe opvangcentrum! | Geld inzamelen
 
 
Help SOS Dolfijn met het nieuwe opvang en rehabilitatiecentrum voor dieren in nood!

Lieve mede-dolfijnenliefhebbers,

Al vanaf kleins af aan ben ik verliefd op dolfijnen! 🐬 Ze hebben iets aandoenlijks, iets liefs en zacht, waar ik uren naar kan kijken. Ik heb er dan ook één in het buitenland mogen aanraken, wat ik nu heel dubbel vind. Aan de ene kant was het een droom die uit kwam en heel bijzonder, maar aan de andere kant dacht ik is dit wel goed voor de dieren? Zijn ze gelukkig? Hebben ze de ruimte? Ik weet het antwoord niet maar ik weet wel dat ik meer wilde doen voor (zieke/gewonde) dolfijnen die stranden en hulp nodig hebben!

Afgelopen weekend belde mijn moeder mij op: "Babet, er is een bruinvis hier aangespoeld op het strand in Zandvoort! Wij hebben de hulpdiensten gebeld en houden hem nat met een doek!" Mijn moeder stuurde een aantal filmpjes van het arme diertje in nood en ik had zo met hem te doen en voelde zoveel verdriet. Toen de hulpdiensten kwamen, hebben zij het beestje meegenomen op een brancard. Helaas is het beestje in de dierenambulance toch overleden. Dit brak mijn hart. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Wat kan ik doen?

Het kunnen vele oorzaken zijn zoals infecties, aanvallen door grijze zeehonden, gewond door scheepsschroeven, bijvangst, vermagering etc. Onderzoek moet dit uitwijzen.

Momenteel zijn er geen opvangfaciliteiten voor walvisachtigen in Nederland. Op landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna gaat SOS dolfijn een nieuw educatief walvisopvangcentrum realiseren. Zo kunnen ze dieren in nood blijven helpen en in de toekomst weer opvang en rehabilitatie aanbieden. Zonder SOS dolfijn blijven gestrande dieren hulpeloos en ten dode opgeschreven achter op het strand. Om dit walvisopvangcentrum te realiseren is veel financiële steun nodig. De financiën voor de bouw zijn er al, maar natuurlijk blijven donaties nodig voor de behandelingen van de binnengebrachte dieren en het onderhoud van de opvang.

Daarom ben ik deze donatieactie gestart om een steentje bij te dragen! Wil jij mij helpen om een mooi bedrag voor SOS dolfijn in te zamelen? Stuur je donatie op eventueel met een boodschap/foto, dan maak ik een leuke collage met alle donateurs!

Let's make a difference!

Liefs BabetteEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.