Geld inzamelen | Help sint Maarten
 
 

Help sint Maarten

Hulp aan Sint Maarten na enorme schade door orkaan Irma

Iedereen heeft de beelden waarschijnlijk wel gezien van wat de verwoeste orkaan Irma heeft aangericht op onderandere het eiland Sint Maarten (Nederlandse Antillen). Straten staan onder water, auto's drijven langs en de daken zijn van de huizen afgeblazen. De hele bevolking is zwaar getroffen en vele van hen moeten hrt nu doen met door millitairen uitgereikte tentzeilen en voedsel. Ook is naar orkaan Irma, orkaan Jose aangekomen en heeft dan ook weer schade aangericht. 

Met de enorme schade wat is aangericht door de orkanen is er veel behoefte aan geld voor de wederopbouw; vandaar deze inzamelingsactie. Door kennissen van ons die al jaren op Sint Maarten wonen bij deze inzamelingsactie te betrekking, ben ik er zeker van dat het geld goed terecht zal komen. Ik hoop dan ook van harte dat u dit doel wilt steunen en een bijdrage wilt doen via de rode doneerknop. We hebben geen idee waarop we mogen hopen, het blijft natuurlijk zo dat alle kleine beetjes helpen! 

Doneer nu, het is zo gedaan! Daarbij vragen we natuurlijk om zoveel mogelijk de inzalingsactie te delen via sociaal media, alvast bedankt!

Liefst rixt Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.