Help Sint Maarten | Geld inzamelen
 
 

Help Sint Maarten

Help Sint maarten

   

Hallo allemaal,

 Wij hebben een actie voor Sint Maarten. Om de scholen te helpen. Wij hebben een loods in Nederhorst den Berg. Waar wij van alles hebben staan O.A. tafeltjes voor de kinderen stoelen, boeken.

 

Deze actie heb ik niet bedacht, via Facebook zag ik een oproep van een stichting (Stay Strong SXM) dat ze opslagruimte zochten voor ingezamelde schoolmeubels voor Sint Maarten. Aangezien wij een grote opslagruimte hebben in ons voormalig wasserij pand in Nederhorst den Berg, heb ik contact opgenomen met de stichting om mijn hulp aan te bieden. Dit was ca. 2 weken na de verwoestende orkaan die over Sint Maarten ging. De dames die verbonden zijn aan deze stichting hebben allemaal gewerkt op Sint Maarten als leerkracht. Zij hebben de contacten en weten wat er nodig is. In Nederland zijn er veel 2de hands schoolmeubels beschikbaar. e materialen die ingezameld worden zijn schooltafels en stoelen, leerkracht stoelen en bureau's. Kasten, schoolborden, lesmaterialen, schrijfmaterialen, speelgoed etc etc. Wij hebben inmiddels 1 40ft container via sponsorgeld naar Sint Maarten kunnen sturen. 1/2 december kwam deze aan! Dit was echt een kerstcadeau voor hun. De stichting Stay Strong Sint Maarten zamelt in voor de SKOS, Stichting Katholiek Onderwijs Sint Maarten, hieronder vallen 7 scholen waaronder de Reginaschool waar onze zoon ook naartoe ging. Inmiddels hebben wij onze hele opslag alweer volstaan en zal de 2de container niet lang op zich laten wachten. De container is ca. 10 dagen onderweg met de boot. Naast meubels etc heeft de stichting Stay Strong SXM ook geld ingezameld, inmiddels hebben ze over de € 30.000, dit geld gaan ze gebruiken voor onder andere digiborden en computers, aangezien er op Sint Maarten 110V gebruikt worden kunnen wij dit niet in Nederland inzamelen en wordt dit nieuw gekocht in Amerika

 Wij doen deze actie ook als we voldoende geld is binnen gekomen. Om naar Sint maarten heen te gaan en met alle kleine beetjes maken wij met zijn allen er weer een pracht eiland van.

Wij vragen u om een bijdragen te leveren allen beetjes helpen ons doel is € 50.000 euro.


Hartelijk bedankt!
Esmee en JanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.