Help Shantie en haar gezin

Help Shantie en haar gezin | Geld inzamelen
 
 

** UPDATE**

Met pijn in ons hart moeten we jullie vertellen dat onze lieve vriendin Shantie op zaterdag 7 mei 2022 is overleden, in het bijzijn van haar man, kinderen en familie.
Zij heeft gestreden als een leeuwin om zo lang mogelijk bij hen te zijn. 
Mede door jullie donatie heeft zij nog mooie herinneringen kunnen maken, zoals een uitje naar de Efteling met haar gezin.
Doneren kan nog steeds, donaties komen rechtstreeks ten goede van haar gezin.

Namens de familie willen we je hartelijk bedanken voor de donaties tot nu toe. 
Naast dat het financiële steun biedt, geven de donaties en warme woorden die vaak bij de donaties staan veel steun. 

Liefs, Mireille, Dorien, Kirsten, Nancy en Marijke


Lieve mensen,

Onze lieve vriendin Shantie is ziek, heel ziek. Vorig jaar zag haar leven er nog zo mooi uit. Lieve man, 6 prachtige kinderen, leuke baan. Op woensdag 24 november kreeg zij heel slecht nieuws, er zat een tumor in haar blaas en ze konden nog niet zeggen of het daarbij beperkt zou blijven of dat er ook uitzaaiingen zouden zijn. Na de tumor weg te hebben gehaald en na vele onderzoeken blijkt Shantie zegelringcelcarcinoom te hebben. Een zeer agressieve zeldzame vorm van kanker met uitzaaiingen in haar buik en lymfen. Aangezien het om een zeer zeldzame vorm van kanker gaat, hebben het St. Antonius Ziekenhuis, het Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis, UMC Utrecht en het Radboud UMC Shantie onderzocht en de harde conclusie is dat de kans op genezing uitgesloten is.
We hopen haar nog een tijd bij ons te mogen hebben, maar ook helaas is die kans zeer klein.
Hoe vertel je je kinderen dat je er niet lang meer zal zijn? Ze laat straks een gezin achter met 6 kinderen in de leeftijd van 1 tot 18 jaar. Ze is gestart met chemo in de hoop dat ze haar leven toch iets kan verlengen. Ze zal vechten tot het echt niet meer gaat om zo lang mogelijk bij hen en haar lieve man Arjan te kunnen blijven.

Om het hun nu en Arjan straks financieel gemakkelijker te maken hebben we deze crowdfunding gestart.

Wat we hun gunnen is dat, nu Shantie er nog is, ze de ruimte krijgen om nog dingen te doen met hun gezin nu het nog kan. 
En als Shantie er niet meer is, Arjan financieel lucht te geven, zodat hij een langere periode bij de kinderen kan blijven, hij zich geen zorgen hoeft te maken over bijvoorbeeld studiekosten en andere kosten die hij straks alleen zal moeten dragen.

Elke bijdrage is welkom. Ons bericht delen in je netwerk is ook heel fijn. Hoe breder deze crowdfunding wordt gedragen hoe beter.

Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!

Liefs, Nancy, Mireille, Dorien, Kirsten en Marijke

Crowdfunding voor Shantie
24-03-2022

Wauwwww! Gisterenavond de doneeractie online gezet en vanochtend het eerste wat we doen is kijken…. Hoeveel is er al gedoneerd? Meer dan €2500,00!! Geweldig! Heel erg bedankt voor dit nu al ongelofelijke bedrag. Uiteraard zetten we de actie nog voort. Maar ons streefbedrag is door jullie al een stukje dichterbij! Nogmaals ontzettend bedankt! Blijf deze actie delen! 


485 donaties
€ 16.319,00