Help Saskia om haar dochter weer thuis te krijgen! | Geld inzamelen
 
 

Help Saskia om haar dochter weer thuis te krijgen!

Ieder kind heeft recht op een veilig thuis Wie helpt Saskia haar dochter terug te krijgen?

Saskia is moeder van vier kinderen. Zij is gescheiden sinds 2014 en heeft 1 van haar kinderen (dochter van bijna 16) al 2,5 jaar niet meer mogen zien. Dit door toedoen van haar wraakzuchtige exman, die alles doet om Saskia haar leven te ruïneren. 

Maar liefst een derde van de huwelijken eindigt in een echtscheiding, soms in een vechtscheiding. En zo’n vechtscheiding kost geld. Heel veel geld. Zonder een rechtszaak en dus dure kosten voor een advocaat, lukt het niet om haar dochter te krijgen waar ze hoort: thuis bij haar broers, zusje en moeder!

Op dit moment zit ze in een gesloten instelling op verzoek van vader, en wil ze niets liever dan terug naar haar moeder. Wat zal dat lieve meisje zich alleen voelen! Wie helpt Sas haar dochter terug te krijgen?? Iedere euro helpt!

Haar dochter bezoeken, zogauw dat kan, aan de andere kant van Nederland is ook niet goedkoop!! Waarom moeilijk doen als het samen kan? Laten we met zijn allen helpen om dit gezinnetje weer bijelkaar te krijgen. 

Voor meer informatie, stuur gerust een bericht. I.v.m. de privacy staat niet het hele verhaal online.

 

Miriam Nijstad
03-09-2018

UPDATE:

Het streefbedrag is behaald en het geld wordt één dezer dagen gestort. Helaas gaat er zo'n €100 aan belasting vanaf, dit had ik niet ingecalculeerd toen ik deze actie begon.. Ik laat deze actie daarom ook nog even staan..

Als het goed is mag Saskia binnenkort haar dochter bezoeken maar omdat haar dochter aan de andere kant van het land zit zijn deze reiskosten voor haar eigenlijk niet betaalbaar. Ook is de rekening aan haar advocaat wat hoger uitgevallen dan ze aanvankelijk had gedacht . 

Alle kleine beetjes helpen haar nog steeds enorm . . ♥️


 

Laat een reactie achter

50 donaties
€ 925,00
Doel: € 1.250,00
74% / 103 dagen te gaan