Help Sander en z'n huisgenoten met de training

Help Sander en z'n huisgenoten met de training | Geld inzamelen
 
 
Help Sander 36 jaar en zijn huisgenoten met hersenletsel aan een belevenistafel

Sander is mijn 36 jarige man bij wie 4 jaar geleden een hersentumor ontdekt werd. Helaas is hij 2,5 jaar geleden erg achteruitgegaan met als gevolg dat hij sinds een kleine half jaar in een verzorgingshuis woont. Het is voor Sander, maar ook voor zijn huisgenoten belangrijk om te blijven trainen en zo hun toenemende hersenletsel te vertragen. Zo'n jonge man hoort niet in een verzorgingshuis, maar toch probeert hij samen met zijn huisgenoten het beste ervan te maken. Deze tafel helpt ze daarbij om samen plezier te hebben, maar het helpt ze ook om van elkaar te leren en in gesprek te zijn. Zo leert Sander zijn huisgenoten hoe om te gaan met de techniek en leert hij van hun de 'oude' liedjes. Het helpt iedereen om een weg te vinden in hun leefomgeving en de beperkingen die ze hebben. 

Ze hebben afgelopen week deze tafel gehad, maar hij rouleert tussen 2 verzorgingshuizen met meerdere verdiepingen. Dat houdt in dat zo'n tafel 1x per 10 weken bij hun een week is. Heel jammer, vooral als je ziet hoeveel ze ervan leren en genieten. Daarom bedachten we deze actie om hen de tafel te doneren. Helpen jullie mee? 

Meer info over deze tafel vind je op: https://www.belevenistafel.nl 

Alvast veel dank. 

Hartelijke groet Anjanee Tedjai

 

Anjanee Tedjai
06-10-2018

Hoi allemaal, Sander en zijn huisgenoten hebben de tafel nu al een maand binnen en zijn er dolblij mee. Ik wil iedereen bedanken die gedoneerd heeft. Door de bemoeienissen van Rob Louwer hebben we de tafel met een kleine reductie kunnen kopen en daarmee nu voldoende geld opgehaald. Ik sluit deze actie dan ook nu. Allemaal ontzettend bedankt!! 

Hartelijke groet Anjanee124 donaties
€ 8.481,00
Doel: € 9.500,00
89%

Deze actie is gesloten.