Help RomeoRanch aan een zadel!

Help RomeoRanch aan een zadel! | Geld inzamelen
 
 
Voor autisme is duo rijden geweldig. Help RomeoRanch zodat grote kinderen dit ook kunnen!

Samen met een geweldig team vrijwilligers en mijn paarden helpen we bij RomeoRanch kinderen met autisme en andere hersenen- en zenuwstelsel gerelateerde stoornissen. De beste manier om dat te doen is door de kinderen zo veel mogelijk plezier te laten hebben en ze te volgen in hun interesses. Zo leren ze op een ongedwongen, speelse manier allerlei belangrijke vaardigheden aan. Die werkwijze is de kern van de methodes die we gebruiken.

 

Kinderen met autisme en andere hersenen- en zenuwstelsel gerelateerde stoornissen maken te veel stresshormoon aan, waardoor het moeilijk is om deze kinderen te bereiken en nog moeilijker om ze iets aan te leren. Ga maar eens bij jezelf na: als je angstig of gestrest bent, dan ben je ook niet goed in staat om te leren!

 

Uit onderzoek blijkt dat het duo-rijden - waarbij het kind voorop bij iemand in het zadel zit - een hele positieve invloed heeft op het kind! Het stresshormoon wordt hierdoor afgebroken en het geluk/communicatiehormoon wordt aangemaakt, waardoor het kind plezier heeft en in staat is om te praten en leren!

 

Op dit moment kunnen wij helaas alleen duo-rijden met hele kleine kinderen, maar met een nieuw zadel kunnen we ook grotere kinderen deze mooie kans geven! Help jij een handje mee? Zowel wij als de kinderen zijn je erg dankbaar!

 

Meer informatie vind je op onze website www.RomeoRanch.nl en op onze Facebook-pagina www.facebook.com/RomeoRanch.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 100,00
Doel: € 2.500,00
4%

Deze actie is gesloten.