Geld inzamelen | Help Rocky
 

Help Rocky

Rocky bij de Dierenarts .

Hallo Lieve Lezers en Dierenvrienden ,

Hallo ik ben Rocky een Rottweiler van 5 jaar en ik had 5 maanden geleden moeilijkheden met plassen ,mijn baasje is met mij naar de Dierenarts gegaan .Door onderzoeken uit de Urine bleek dat ik blaasstenen heb , de stenen zijn door de DA opgestuurd , en nu blijken het cystinestenen te zijn .Die blijken ook nog eens moeilijk te behandelen , ik heb in de afgelopen 5 maanden  heel veel operaties gehad ook heb ik ondertempratuur gehad 36.2c en ook heb ik tot 2X aan toe hoge koorts gehad boven de 40c .

Ook heb ik door het vele bloed verlies bloedarmoede (anemie) opgelopen , mijn rode bloedcellen waren te laag 24 en die moeten 40 zijn . Mijn baasje is mij toen 3 Ijzertableten per dag gaan geven , na 1 week weer bloedwaarden getest en die waren stijgende 29 .

Ik Yvon dacht dat ik mijn maatje kwijt zou raken , had heel veel verdriet en heb gehuild als een klein kind . Mijn Dierenarts zei Yvon Rocky gaat niet Dood , we gaan hem helpen en doen wat we kunnen .

Rocky Plast niet uit zijn penis maar de DA heeft een andere opening gemaakt dit om zo de stenen makkelijker uit te plassen , tijdens 1 van de operaties zijn er in totaal 31 cystinestenen verwijderd er zaten er ook een aantal in zijn plasbuis . 

Mijn baasje en Ik hebben hele lieve vrienden om ons heen die al veel geld hebben betaald aan de de DA ruim €2300= , mijn baasje kon en kan die kosten van al mijn DA bezoeken niet zelf betalen omdat ze een Bijstand uitkering heeft . Er is al een heleboel betaald door hele lieve mensen , maar ook die kunnen ons niet meer helpen . Nu vraag ik Rocky ,om jullie hulp om te zorgen dat de Dierenarts betaald kan worden . Het gaat nog om een bedrag van €1500=  !!

Ik heb een baasje dat heel goed voor mij zorgt , maar weet ook dat het soms zwaar voor haar is , ze heeft het zelf ook niet makkelijk ....een kapotte zenuw en dan heeft ze ook nog begin vorig jaar  te horen gekregen dat ze kanker heeft . Maar Ondanks dit alles heeft ze alles voor mij over , ik ben haar Maatje haar Beste Vriend Haar allessie , ze heeft de afgelopen tijd ook steeds om 03.30 haar wekker gezet en dat moet nog steeds om met mij naar buiten te gaan , dit omdat ik niet lang met een volle blaas mag lopen/ liggen ! Ik hou heel veel van haar en zei van mij , ik kan me geen betere baas wensen .....

PS: Het gaat gelukkig nu weer beter met Rocky hij is aan de beterende hand , hij plast weer goed en heeft weer zin in het leven ( Spelen met andere honden , bal en stokken )

Dus wie Oh wie helpt ons deze kosten te betalen ???

Het bedrag gaat rechtstreeks naar de Dierenarts!!

Dierenkliniek de Arker
           Nijkerk

factuur nummer : S-2016-8516 + S-2016-9675

Ik hoop dat na het lezen van mijn verhaal en het zien van de fotos mij kunt & wil helpen

 

                      Dikke Lebbers en Pootjes van Rocky

 

 

2 donaties
€ 125,00
Doel: € 1.500,00
8%