Help Rocky en Radja Kanker doorstaan | Geld inzamelen
 
 

Help Rocky en Radja Kanker doorstaan


Rocky is de hond van de verstandelijk gehandicapt en autistische Usha. Usha laat niet makkelijk mensen toe in haar leven, maar toen ze Rocky voor het eerst zag ontstond er meteen een hele sterke band tussen hen. Usha heeft last van depressies en paniekaanvallen, Rocky is hierbij haar grootste steun en toeverlaat, ook tijdens de paniekaanvallen kan Rocky haar meteen weer tot rust brengen. 


Rocky werd twee maanden geleden plotseling erg ziek. Na vele bezoeken aan de dierenarts waarna hij maar niet opknapte is er een echo gemaakt van zijn buikje.
De volgende dag werden wij gebeld met het vreselijke nieuws dat Rocky lymfeklierkanker heeft. De arts vertelde ons dat alleen een directe behandeling met chemotherapie Rocky nog een langer, aangenaam en pijnloos leven kan geven. Zonder deze behandeling zal Rocky binnen twee a drie maanden overlijden. Het voelde alsof de grond onder onze voeten wegzakte. Onze lieve sterke jongen die altijd zo vrolijk is en vol van het leven genoot, is nu zo ziek en lusteloos, ook de glans uit zijn oogjes is veranderd in een doffe blik.
 
Usha heeft een Wajong uitkering en staat onder curatele, het geld dat opzij was gezet voor Rocky is reeds opgegaan aan voorgaande onderzoeken, medicijnen en dokterskosten. Usha heeft haar maatje heel hard nodig en zijn verlies zou een zeer zware klap voor haar zijn.
 
Nog geen maand na dit vreselijke nieuws hebben we ook te horen gekregen dat onze geliefde hond Radja het “broertje” van Rocky een gevaarlijke tumor heeft in zijn rechterlong. Deze moet zo snel mogelijk operatief verwijderd worden.
Onze beide jongens zijn plotseling getroffen door het noodlot en wij willen beide jongens alle hulp geven die zij zo keihard nodig hebben. Ook het geld dat voor Radja in het
“hondenpotje” apart was gezet is op gegaan aan zijn onderzoeken en die van zijn broer.
 
De volledige behandel kosten om onze beide jongens te helpen zijn voor ons ondanks dat we er alles aan doen niet op te brengen.
Daarom zijn wij een crowdfunding gestart en vragen wij iedereen die onze jongens een warm hart wil toedragen om hulp.
Alle donaties, groot of klein zijn zeer welkom.

 

Waar gaat uw geld naartoe?

Radja:

operatie: 4000 

CT-SCAN: 1100

Echo en puncties: 600

Medicijnen: 400

 

Rocky:

Chemotherapie: 4500

Medicijnen: 2300

Echo's en puncties: 1600

J. Batenburg
10-09-2021

Lieve mensen,

Radja is geopereerd en de tumor is samen met een deel van zijn rechterlong verwijderd. Na een lange slopende week kwamen de verlossende woorden waar wij allemaal zo op gehoopt hadden, de tumor was goedaardig! Hij is aan het herstellen van zijn operatie en het gaat goed met hem.

Rocky ondergaat de chemotherapie die hij zo keihard nodig heeft. En alsof onze gebeden zijn gehoord, de chemotherapie slaat aan! Rocky is enorm opgeknapt en hij voelt zich veel beter. Echter is het wel van belang dat hij de chemotherapie blijft krijgen om te kunnen overleven. Wij hebben allemaal goede hoop! Onze sterke lieve jongen begint terug te komen ❤

Helaas zijn we er nog lang niet. We blijven vechten en inzamelen. 🤞


J. Batenburg
07-08-2021

Vandaag staat er een stuk over de doneeractie van Rocky en Radja in het AD.

Enorm bedankt voor alle hulp en donaties lieve mensen, jullie bijdrage betekent enorm veel!

 

 


 

Laat een reactie achter

61 donaties
€ 1.741,00
Doel: € 12.500,00
13%