Help Renee met de kosten voor haar huis

Help Renee met de kosten voor haar huis | Geld inzamelen
 
 

Ik heb de woning ondertussen al 5,5 jaar. Al 5,5 jaar ellende van een lekkage, ik wil als het het toe laat tot herstel over gaan. De woning is nieuw gebouwd maar het bouwbedrijf is niet erg mee willend om te kunnen gaan herstellen. Nu moet de nouwphatoloog ingeschakeld worden met als gevolg dat er deels of geheel mijn schuld bij zit. Nu wil ik dat graag voor zijn om die kosten te kunnen dekken. Het probleem duurt nu te lang mijn gezondheid gaat achter uit. Ik heb meerdere leningen af moeten sluiten om de kosten die tot nu toe zijn gemaakt te kunnen bekostigen. Nu moet nog steeds uit gezocht worden waar de lekkage vandaan komt en wie de veroorzaker is. 

De kosten kunnen qua onderzoek en rechtzaak al behoorlijk op gaan lopen in de duizende euros en dan het herstel van de woning nog en eventuele exrta kosten voor de extra herstel werkzaamheden zoals schilder en stuc werk. De mannen die op bezoek zijn geweest zijn er niet zo mee bezig geweest dat er nog al wat schade kon ontstaan aan de woning, muren en trap. we komen al gauw uit op 8000 alleen aan rechter kosten en dan de rest van het herstel er nog bij. daarbij lopen er 2 leningen 1 in de hypotheek en 1 losse lening. die worden ook van het gedoneerde geld betaald

Ik hoop dat er mensen zijn die me willen helpen om dit waar te kunnen maken en ik me woning weer tot een paleisje kan maken. Weer kan gaan genieten ervan en geen stress er meer van hoef te hebben.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 40.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.