Help Renae

Help Renae | Geld inzamelen
 
 
Ik heb financiële ondersteuning nodig om een rechtzaak aan te spannen

Hoi! Ik ben Renae Hye-soon No.

Althans zo wil ik graag genoemd worden het is nog niet mijn officiële naam. Ik wil deze voor- en achternaam officieel laten wijzigen.

Na een zeer moeizaam verleden wil ik graag verder in het leven. Dit probeer ik te bereiken door onder andere een naamswijziging. Het is echter een kostbare en omslachtige aangelegenheid die ik zelf financieel niet alleen kan bekostigen. 


Daarnaast heb ik helaas te maken met een erfrecht kwestie. Mijn vervreemde adoptief vader is afgelopen augustus overleden. Hier ben ik pas twee maanden later bij heel stom toeval achtergekomen. Ik heb geen afscheid kunnen nemen, dat is iets wat ik niet terug kan krijgen. 

 
Mijn erfenis echter is een ander verhaal. Deze is mij ontnomen door de “familie”. Middels een civiele rechtszaak wil ik mijn recht halen. De politie doet niets omdat het niet strafrechtelijk is. Het gaat me vooral om de spullen die emotionele waarde hebben voor mij. De as van mijn beide ouders, de sierraden van mijn moeder en oma, mijn vaders sierraden en horlogeverzameling. Er is niet veel kapitaal en de overige spullen zijn niet van hoge waarde, maar toch het is van mij en het is aan mij om er mee te doen wat ik goed acht. 

 
Help me om mijn recht te halen. 

Help me om bezig te kunnen met rouwverwerking. 

Help me om mijn verleden een plek te geven. 

Help me alsjeblieft. 

Renae Hye soon No
04-12-2018

Even een herstelbericht op de vorige update. Ik zie zojuist dat er via doneeractie nog meer is gedoneerd! Ik was in de veronderstelling dat het €25 was, maar na nog een donatie van maar liefst €50 is het subtotaal via dit platform maar lieftst €75!! 

Dit samen met de €75 van gofundme en de €110 aan contanten is de tussenstand het prachtige bedrag van €260! 

Mede dankzij jullie steun, anonieme donateur bedankt excuses dat ik het gemist heb, kan ik de kosten voor de advocaat en het griffie financieren. Deze bedragen namelijk €222. 

Op naar het volgende doel, namelijk de kosten voor een verklaring van erfrecht. Dit is een bedrag van minimaal €300, waarvan er alweer €38 binnen is. 

Ik ben alle donateurs heel erg dankbaar. Jullie bijdrage helpt mij ontzettend. Voor degene die nog niet hebben gedoneerd, ik zou het zeer waarderen wanneer jullie de ruimte ervoor hebben mij met een kleine donatie te steunen. Vijf euro lijkt misschien maar vijf euro, het is voor mij weer vijf stappen dichterbij mijn doel. Alle kleine beetjes helpen echt! 


Renae Hye soon No
04-12-2018

Het gaat lekker met de actie ook al is het misschien zo niet zichtbaar. 

Via doneeractie is er €25 gedoneerd en via gofundme €75. Daarnaast heb ik nog een totaal van €110 contant ontvangen. Mijn dank is groot! 

Want wat betekent dit concreet? De kosten voor de advocaat kan ik nu betalen en met nog maar €12 erbij heb ik de griffierechten ook gefinancierd. 

Ik ben dus al een heel eind op weg geholpen, maar ik ben er nog lang niet. Indien je nog niet hebt gedoneerd en een kleine bijdrage kunt doen... je ziet al dat alle kleine beetjes helpen. Wie zorgt/zorgen ervoor de volgende benchmark, die €12 zodat ik de eerste klap aan €222 al heb gehaald? 


Renae Hye soon No
19-11-2018

Yes! De kop is er af met nu al een totaal aan €25 tezamen van twee geweldige donateurs. 

Danku danku danku!

Het totaal bedrag is nu €105 (€75 via gofundme en €5 rechtstreeks). Dat is 105 stappen dichterbij mijn gewenste doel. Lekker begin van de week. 

Heb je nog niet gedoneerd dan hoop ik dat je op een later moment in de week/maand/jaar als nog iets kunt bijdragen. Gezamelijk als familie of vriendengroep, collega’s mag natuurlijk ook. 

Bedankt nogmaals en een fijne dag gewenst! 

 

Liefs, Renae 


3 donaties
€ 75,00
Doel: € 1.500,00
5%

Deze actie is gesloten.