Help pup Dex operatie gebroken pootjes

Help pup Dex operatie gebroken pootjes | Geld inzamelen
 
 
Vlak voor kerst heeft hij door een ongelukkige val beide voorpootjes gebroken

Vijf weken geleden heb ik na lang wachten eindelijk Dex in huis genomen. Het zijn maar een paar weken geweest, maar ik kan nu al niet meer zonder hem.

Vlak voor kerst heeft hij door een ongelukkige val beide voorpootjes gebroken, na het maken van röntgen foto's bij de dierenarts was al snel gebleken dat het om de ellebogen ging en dit direct geopereerd moest worden.

De operatie is gelukkig goed verlopen, hij kan eigenlijk alles weer maar moet nog minimaal drie weken rust houden. Hij ligt nu veel naast mij op de bank en wordt verwend met kluifjes en knuffels!

Tot mijn grootste schrik zijn de kosten de operatie erg hoog, meer dan ik had verwacht en kan bekostigen. Mede door corona heb ik minder inkomen en kan ik het niet betalen, maar laten inslapen ging mij echt te ver en kan ik niet over mij hart verkrijgen waardoor ik dus akkoord heb gegeven op de operatie. Een inzamelingsactie is mijn laatste redmiddel om alles te kunnen betalen, dit is dan ook de reden dat ik dit hier plaats. Het geld is voor het onderzoek bij de dierenarts, de operatie en over drie en vijf weken de controles die moeten gebeuren. Hoogst waarschijnlijk moeten de vier pennen zoals op de foto te zien is t.z.t. uit zijn pootje gehaald worden als alles genezen is en dit zal ook nog extra kosten met zich mee brengen die nu nog niet zijn doorgerekend. De facturen en alles kan ik aantonen indien gewenst. 

Elke donatie helpt, en ik wil iedereen alvast erg bedanken! Natuurlijk zal ik hier of op een andere manier geregeld een update plaatsen over de gezondheid en herstel van Dex!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.