Help Prem met het zoeken naar zijn grootouders!

Help Prem met het zoeken naar zijn grootouders! | Geld inzamelen
 
 
Als 18 jarige jongen heb ik het leven zelf moeten ontdekken, ik heb altijd een gemis gehad

Ik ben Prem, 50 jaar oud en woonachtig in Nederland.

Na de dood van mijn vader ben ik op 16 jarige leeftijd vanuit Suriname samen met mijn moeder gekomen naar Nederland. Kort na onze aankomst in Nederland is mijn moeder ernstig ziek geworden dat leidde tot haar dood.

Als 18 jarige jongen heb ik het leven zelf moeten ontdekken, ik heb altijd het gemis gehad van ouderlijke figuren in mijn leven. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik opzoek moest gaan naar het vervulling van dit gemis en deze leegte.

Ik heb vaker dromen gehad dat ik informatie over mijn ouders en grootouders moest vinden. Dit nadenken en piekeren hierover hebben fatale gevolgen voor mij gehad. Op jonge leeftijd is er bij mij diabetes geconstateerd en leidde dit tot meerdere keren hartfalen. Ik heb een lange tijd een ongelukkig bestaan geleefd.

In 2016 had ik eindelijk het vermogen gespaard om terug te kunnen gaan naar Suriname. Hier ben ik tot de ontdekking gekomen dat mijn achternaam veranderd is. De achternaam die ik heb gekregen van mijn vader blijkt niet de juiste te zijn. Na mijn kleine onderzoek en door middel van een klein familie boek uit het jaartal 1890 schijnt het dat mijn vader een andere achternaam van zijn vader gekregen heeft. Misschien hebben de koloniale bazen de achternamen verwisseld van de toen verschillende contractarbeiders. Verder is gebleken dat er geen familie meer is in Suriname, schijnbaar wel in India.

Hierom word het mij heel moeilijk gemaakt om mijn echte bloedverwanten te vinden. Ik ben van mening dat ik het gemis en de leegte kan opvullen als ik hen zou kunnen vinden. Voor verschillende onderzoeken denk aan DNA onderzoek en verschillende reizen bijvoorbeeld India (daar is de opa van mijn vader geboren) is er heel wat geld nodig. Helaas kan ik mij dit nu niet veroorloven.

Ik ben inmiddels al 50 jaar oud en erg ziek. Wie weet hoelang ik nog zo door kan leven. Ik hoop met jullie hulp deze wens te kunnen vervullen.   

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.