Help poes Moppie

Help poes Moppie | Geld inzamelen
 
 
Moppie is jarenlang 16! Verwaarloosd en mishandeld

Ik heb moppie nu net een jaartje in huis. Toen ik haar buiten zag rondlopen was ze mager, zwak, slechte huid, slecht gebit, smerige oren, veels te lange nagels en ga zo maar door..

De eigenaren had ik gevonden en aangesproken. Helaas was daar geen fatsoenlijk gesprek mee aan te knopen, want deze mensen zaten zwaar aan de drugs.. 

Ik ben met de kat naar de dierenarts geweest en die zette mij voor de volgende keuze: 1. Laten inslapen of 2. Een operatie van 600 euro. Met mijn dierenhart was optie 1 natuurlijk geen keuze. 

Gelukkig is de operatie goed gegaan en heb ik 200 euro aan medicijnen moeten aanschaffen voor de nabehandeling. Alles gaat goed met haar. Nu is ze al 16jaar, bijna 17 en ik wil haar laatste jaren de liefde en verzorging geven die ze nooit gehad heeft. 

Nu woon ik op mezelf en is rondkomen elke maand al lastig, en met een kat erbij lopen de kosten verder op. 

Wie zou mij willen helpen?! Met alle kleine beetjes zou ik in iedergeval haar eten en wat speelgoed of een kattenmandje kunnen aangeschaffen. Ik gun het haar zo! Ze verdiend het om goed verzorgd te worden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 800,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.