Help plaatselijk kansarme mensen in Gambia | Geld inzamelen
 
 

Help plaatselijk kansarme mensen in Gambia

Help plaatselijk kansarme mensen in Gambia

Happy birtday to me, bedankt voor al jullie mooie felicitaties. Wil je mij een cadeau doen of een plezier doen! Doneer deze stichting en help deze mensen, om nog mooiere projecten op te zetten voor kansarme mensen met name kinderen in Gambia.

Gelukkig heb ik alles wat me hartje zich kan begeren, mensen in Gambia hebben dit helaas niet allemaal. Ik zal dit jaar daarom mijn verjaardag niet vieren met familie, vrienden en kennisen, maar zal dit bedrag waar ik normaal gesproken verschillende dingen mee zou kopen Doneren naar deze mooie Stichting. Waarom wil ik deze Stichting een hart onder de riem steken?

Deze Stichting zet zich plaatselijk in voor mensen die het echt nodig hebben met name voor kinderen om hun primaire behoefte te verwezenlijke (eten en drinken, kleding, woonruimte en veiligheid). en daarbij toont deze Stichting al hun projecten op hun website. Daarnaast is onze sportschool al jaren hoofdsponsor van deze stichting.

http://www.prosportcentrum.nl/

Deze maand wil ik aandacht besteden aan Stichting Yanga World, deze stichting doet verschillende projecten voor kansarme mensen in Gambia. Op hun site is duidelijk te zien wat hun uitvoeren met de gesponserde/ingezamelde gelden. Neem een kijkje op de site http://www.yaganaworld.com/

Stichting Yagana World houd zich bezig met kleinschalige projecten zoals:

Onderwijs en scholing

Gezondheidzorg, medische zorg

Directe noodhulp

Tuinprojecten

Sport op school

Maar het school sponsor project
is de belangrijkste activiteit van de stichting.

Stichting Yagana World is sinds 2000 actief in Gambia – West Afrika.

Zij bieden o.a. hulp door middel van kleinschalige projecten op te zetten, die daarna makkelijk door de bevolking zelf voort te zetten zijn. Dit ter verbetering van de levensomstandigheden in Gambia.

Deze stichting heeft zich ten doel gesteld de mensen te steunen in Gambia die nog in zeer barre omstandigheden moeten leven.
Op dit moment gaan er 54 kinderen via deze stichting naar school. Elk kind heeft recht op onderwijs, en daar proberen wij iets aan te doen.

De economie van Gambia behoort tot de zwakste in de wereld.

Klimaat: Subtropisch klimaat
Taal: Engels
Religie: Rond de 90% van de bevolking is islamiet. Ongeveer 10% van de bevolking behoort tot de rooms-katholieke of de anglicaanse kerk.

Neem een kijkje op de website en bekijk de mooie project verslagen die ze tot op heden hebben uitgevoerd.           

Het bestuur van de stichting in Nederland bestaat uit:

Dinemarie Langereis

Benno Langereis

Veel succes met jullie volgende projecten en ik kijk ernaar uit om een leuk bedrag voor jullie in te zamelen.

https://www.youtube.com/results?search_query=yagana+worldEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

53 donaties
€ 753,00
Doel: € 1.000,00
75%