niet meer doneren Pip is gisteren overleden | Geld inzamelen
 
 

niet meer doneren Pip is gisteren overleden

niet meer doneren pip is gisteren overleden

Dit is Pip en ze is 6 jaar oud. Voor 2 weken geleden stopte ze plotseling met eten en werd ze heel lusteloos. Na 3 dagen niet eten zijn we naar de dierenarts gegaan en in de 1ste instantie dachten we een chronische middenoorontsteking omdat haar bewegingen meer naar rechts neigen. Rontgen gemaakt, is niks uitgekomen. We hebben toen een soort van babyvoeding meegekregen en dit hebben we met een spuit in haar bek gedaan, inmiddels begint ze best bang voor ons te worden en dat is niet de bedoeling. Afgelopen dinsdag hebben ze een CT scan gemaakt van haar hoofd, compleet bloedonderzoek, urine nagekeken en ook hier komt niks uit. Dierenarts denkt dat het een neurologisch probleem is en hiervoor moet ze eigenlijk door de mri scan daar kunnen ze heel veel op zien. Ze heeft prednison en bijwerking van dit middel is vraatzucht maar helaas ze eet nog steeds niet. In 2 weken tijd 2.5 kilo afgevallen. We zijn de wanhoop nabij, we zijn inmiddels al 1000 euro kwijt en we weten nog niet wat ze heeft. Een mri zou duidelijkheid moeten geven maar de kosten daarvan zijn rond de 1000 euro en dat hebben we helaas niet tot onze beschikking. De gevraagde 2000 euro is overigens niet alleen voor de mri maar ook voor een neurologisch onderzoek enz. Dierenarts weet het echt niet dus we zijn nu aangewezen op een specialist. Zo doorgaan als nu kunnen we niet doen dan verhongert ze, of we moeten haar in laten slapen en daar moeten we niet aan denken dus onze enige hoop is een mri scan.

Rekeningen van de al gemaakte kosten staan bij fotos.Er mist 1 rekening van 98 euro die is gewoon betaald en daarmee gingen we er vanuit dat het klaar was.

Please help ons!!!!

Esther Versteeg
17-05-2019

Ik ben het baasje van Pip. Het gaat steeds slechter met Pip, vanmiddag wilde ze op een stoel springen en toen viel ze gewoon dat is niks voor haar. Wij hebben inmiddels het besluit genomen om haar in te laten slapen. Voor de mensen die een donatie hebben gedaan echt super geweldig, dank daarvoor. Nu we hebben besloten om geen MRI meer te laten maken willen we de donateurs vragen of het geld gebruikt mag worden voor een waardig afscheid en individele crematie, we willen namelijk haar as zelf uit gaan strooien en een klein beetje in een klein urntje bewaren. Als er donateurs zijn die hun donatie terug willen hebben dan begrijpen we dat zeer zeker in dat geval kunnen ze mij een pb sturen dan zorgen wij ervoor dat het terug wordt gestort. En nogmaals erg bedankt voor het medeleven en de donaties, dat raakt ons echt! We laten de doneeractie nog wel even open staan maar doneren hoeft dus niet meer. Als we de actie sluiten dan kunnen de updates niet meer gelezen worden.

Lyonne Timmers


Esther Versteeg
17-05-2019

Vandaag bij faculiteit voor diergeneeskunde geweest in utrecht.

We hebben nu in iedergeval feiten gekregen van de neuroloog.

Er zijn meerdere afwijkingen gevonden in gedrag en beweging waaronder head turn waarbij ze dus haar kop naar rechts draait en ook rechts af rondjes draait, dit is een sterke aanwijzing voor een hersenafwijking.ze zakt ook door haar achterpoten heen sinds vandaag

Er zijn nog meerdere oorzaken waar het aan kan liggen tumor, beroerte, hersenbloeding en nog een aantal zaken.

De top 5 van mogelijkheden is in ieder geval niet te behandelen of is een operatie aan haar kop en dat willen we haar niet aandoen aangezien ook hier de kans van slagen klein is.

We denken dat de beste keus voor haar is om haar toch te laten inslapen aangezien de kosten hoog zijn en het met 99% zekerheid te zeggen is dat er geen behandeling mogelijk is.

We laten het nog even bezinken om tot een goed besluit te komen.

 

 


Esther Versteeg
16-05-2019

Doneren hoeft niet meer, we hebben Pip gisteravond in laten slaoen na 2 heftige epileptische aanvallen. Dat was voor ons een sein van haar dat we haar los mogen laten. Pip wordt volgende week individueel gecremeerd en we zullen haar as uit gaan strooien waar ook onze 2 vorige honden zijn uitgestrooid. We houden zelf eem beetje as van haar in asurntje. We willen alle donateurs heel erg bedanken het heeft ons echt diep geraakt het medeleven en de donaties. Het geld is niet meer nodig voor een MRI. We willen het graag gebruiken voor een waardig afscheid. We kunnen ons ook goed voorstellen dat er donateurs zijn die hun donatie terug willen hebben. Mochten jullie de donatie terug willen hebben dan graag een pb op facebook, ik ben te vinden onder de naam Lyonne Timmers. Als er geld over is zullen we dit namens Pip doneren aan een goed doel.

RUST ZACHT LIEVE PIP WE ZULLEN JE GAAN MISSEN.

Lyonne Timmers


 

Laat een reactie achter

28 donaties
€ 336,00
Doel: € 5,00
6720%