Help Peter zijn droombaan te verwezenlijken. | Geld inzamelen
 
 

Help Peter zijn droombaan te verwezenlijken.

Donatie voor rijbewijs voor droombaan.

Al sinds enkele jaren is het de droom van Peter om ambulancechauffeur te worden! Maar helaas is dit een baan waar niet veel vacatures van voor zijn.
Helaas is het bij de meeste ambulancediensten een groot rijbewijs (C of C1) verplicht en deze heeft hij niet en met een eigen huis  en een pas geboren kleine is het een flinke uitgave.

Al sinds 2009 is Peter actief als Eerste Hulpverlener bij het Nederlandse Rode Kruis waar hij met veel plezier mensen helpt! naast zijn werk is hij ook oprichter
van het AED Netwerk in Heemskerk, dankzij de AED Stichting hangen er nu 35 AED's openbaar en redden zij jaarlijks levens. Sinds hij een dienst heeft mogen meedraaien is hij nog gemotiveerder om hier zijn droombaan van me touden!

Hoe gaaf zou het zijn als we kunnen laat zien waar internet sterk in is en hem proberen het makkelijker te maken om zijn droombaan vinden!
Als hij zijn C1 rijbewijs haalt heeft hij een streepje voor!! en kan hij solliciteren bij ook andere ambulancediensten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.600,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.