Help People to People Foundation in Roemenië

Help People to People Foundation in Roemenië | Geld inzamelen
 
 
Hulpverleningsorganisatie People to People in Cluj Napoca, Roemenië

Met een groep van 27 studenten van de studie Social Work op Avans Hogeschool te 's-Hertogenbosch vertrekken we op 22 januari 2019 naar Roemenië. Hier zullen we verschillende hulporganisaties bezoeken waaronder People to People. Om een steentje bij te dragen en iets terug te doen voor de organisatie willen we geld inzamelen voor People to People, zij kunnen dit goed gebruiken.

Roemenië kampt met enorm veel armoede en helaas is ook mensenhandel hier aan de orde, People to People biedt hier hulp aan de slachtoffers.

People to People heeft het doel om levens te redden en te herstellen die door armoede, onderdrukking, uitsluiting en misbruik zijn gebroken en deze geschikte kansen voor een betere toekomst te bieden. Dit doen ze onder meer door educatie te bieden, slachtoffers van mensenhandel re intergratie en traumahulpverlening te bieden, campagnes te verzorgen om het bewustzijn te vergroten rondom mensenhandel en nog veel meer. Zie voor meer informatie de site: http://www.people2people.ro/ 

Graag zouden we u willen vragen een kleine bijdrage te leveren om People to People te steunen, alle beetjes helpen en het wordt enorm gewaardeerd!!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
83 donaties
€ 1.040,00
Doel: € 1.000,00
104%

Deze actie is gesloten.