Help Opa met de voogdij kosten van kleindochter

Help Opa met de voogdij kosten van kleindochter | Geld inzamelen
 
 
Help een Opa die voogdij wil van zijn kleindochter na het overlijden van haar moeder..

Op eerste kerstochtend 2020 is onze lieve Mara op 25 jarige leeftijd onverwacht overleden. Ze laat haar half jaar oude zoon, 8-jarige dochter, haar man, liefhebbende vader, en vele andere geliefden achter.

Mara was pas getrouwd met de liefde van haar leven en mocht samen met hem in juni een zoon op de wereld zetten. Haar kleine meid, die op 1 januari haar 8ste verjaardag heeft moeten vieren in een grote waas., was de andere liefde van haar leven. Deze lieve mensen en haar vader, die haar steun en toeverlaat was, moeten nu zonder Mara door het leven.

Om Mara haar wens te vervullen dat haar dochterje bij Mara's vader komt te wonen moeten we de hulp in schakelen van een Advocaat voor indienen van een verzoek tot gezamelijke voogdij, en deze zijn heel duur. Vandaar dat we op deze manier steun bij U allen zoeken om de kosten van de Advocaat te kunnen betalen, aangezien Opa niet de financiele middelen heeft om dit te doen ( Hij valt als alleenstaande buiten de norm voor een Pro Deo Advocaat) .

Hier willen wij graag verandering in brengen, ons doel is om 3,000 euro in te zamelen. In de hoop dat Mara's wens kan uit komen en haar dochtertje op een goede stabiele en liefdevolle plek haar leventje weer kan op pakken.

(Geld dat boven dit bedrag ingezameld word zal gebruikt worden om het jonge gezin te ondersteunen.)

Bedankt voor jullie begrip en steun in deze moeilijke tijd.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.